Anca Țurcașiu, dezăluiri despre fostul soț, la 3 ani de la divorț: „Numai Dumnezeu știe...”

Anca Țurcașiu este una dintre vedetele de la noi care reușesc să radieze de fiecare dată. Arată superb și de fiecacre dată reușește să molipsească oamenii cu energia sa debordantă, iar la cei 52 de ani, parcă trecerea timpului nu și-a spus cuvântul. Cu toate acestea puțini știu ce se ascunde cu adevărat în spatele zâmbetului său minunat. 

cub anca turcasiu png

Anca Țurcașiu: „Numai Dumnezeu știe și va rămâne acolo"

Potrivit VIVA acum se simte un om fericit, echilibrat și împlinit, însă în urmă cu 3 ani a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa, când a decis să pună capăt căsniciei cu medicul Cristian Georgescu. După 22 de ani de mariaj, artista și-a asumat această decizie pe care recunoaște că a gestionat-o mult mai greu decât s-ar fi gândit. Nu i-a fost ușor, însă consideră că este nevoie ca ambii parteneri să fie fericiți pentru ca o relație să funcționeze.

Anca Țurcașiu a reușit să rămână mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală, lucru ce i-a ieșit de minune. În ciuda tuturor încercărilor grele a rămas demnă și a acționat cu discreție.

„Ideea este că atunci când am făcut lucrul acesta a fost extrem de asumat, a fost un act de curaj foarte mare și cred că aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea.(...)Cum ar fi să-mi spăl rufele în public și să spun cu adevărat ce simt, sau ce s-a întâmplat în viața mea, ar fi un lucru total greșit.

Numai Dumnezeu știe și va rămâne acolo, între mine și El. Nu trebuie nimeni să știe ce dureri am, ce probleme.”, a spus Anca Țurcașiu, conform VIVA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net