Ce mănâncă Anca Țurcașiu la cină? Care este secretul vedetei: „O combinație foarte interesantă"

Ultima actualizare:

De mai bine de două decenii, Anca Țurcașiu a renunțat să mai consume carne și a adoptat un stil de viață sănătos. Nu este de mirare că, la vârsta de 52 de ani, vedeta arată bine și multe persoane se întreabă cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat. De curând, aceasta a împărtășit fanilor ei ce mănâncă la cină.

Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat Foto: Facebook
Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat Foto: Facebook

Ce mănâncă la cină

Anca Țurcașiu este adepta unul stil de viață echilibrat, iar de mai bine de treizeci de ani a renunțat la a se mai hrăni cu carne. Așadar, face parte din categoria persoanelor vegetariene, meniul său fiind compus în cea mai mare parte din legume.

,,Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, declarat solista Anca Țurcașiu. 

De curând, pe TikTok, Anca Țurcașiu a vorbit despre ce mănâncă la cină. Hrana este ideală și pentru perioada actuală, Postul Paștelui. Mai exact, este vorba despre vinete coapte la cuptor, amestecate cu pastă de tahini, salată de varză crudă, mărar și năut prăjit în cuptor cu măsline.

Anca Țurcașiu nu consumă apă din comerț

Beau o apă specială care se diferențiază de toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea. Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă”, a mărturisit Anca Țurcașiu.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net