Andreea Bălan a uitat de scandalul cu George Burcea, de 1 Mai. Ce gest superb a făcut: „Viața este atât de frumoasă pe cât ți-o faci tu”

Ultima actualizare:

De 1 Mai, Andreea Bălan a plecat în locul unde a copilărit, într-o comună de lângă Ploiești, la străbunica ei. Aceasta a împlinit vârsta de 90 de ani, iar vedeta i-a făcut o surpriză. 

Andreea Bălan se simte împlinită și fericită

Ce a scris Andreea Bălan

,,Viața este atât de frumoasă pe cât ți-o faci tu. În această zi cu soare, străbunica a împlinit 90 de ani și am mers în casa în care am copilărit cu un tort și cu multă iubire. Viața nu are decât scopul de a trăi frumos cu iubire, empatie și cu lecțiile învățate. Sper să ajungem și noi toți la 90 de ani senini și înțelepți", a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram.  

Război între Andreea Bălan și George Burcea 

Recent, artista a vorbit despre procesele pe care i le-a deschis fostului soț: cel de calomnie și pentru custodia exclusivă a celor două fetițe. De asemenea, ea și-a motivat dorința și a explicat de ce este atât de important pentru ea să dețină custodia fetițelor.

Andreea Bălan: ,,Mie îmi trebuie hârtii și e complicat”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Andreea Bălan a declarat că urmărește câștigarea custodiei exclusive a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea. Artista și-a motivat dorința, explicând faptul că tatăl fetițelor s-a mutat în America, iar ea are nevoie de semnătura lui pentru diverse documente în ceea ce le privește pe cele mici.

,,Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat. Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat.”, a mărturisit vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net