Ce avere are cu adevărat Andreea Bălan? „Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe.” Cât de mult are nevoie de premiul de la America Express

Andreea Bălan este un exemplu de ambiție și hărnicie și desigur, și averea este una pe măsură. Artista și-a început cariera la vârsta de doar 14 ani alături de colega sa de trupă Andreea Antonescu, pe vremea aceea formând trupa Andre. Câți bani are artista, dar și care a fost momentul descisiv din cariera sa, aflați acum!

cub andreea balan png

Frumoasa artistă în vârstă de 38 de ani, și-a început cariera solo în 2006 după 7 ani în trupa Andre, iar de-a lungul timpului a participat la multe emisiuni, unde s-a făcut remarcată și pentru care, desigur, a primit sume considerabile. De pildă, a câștigat emisiunea Dansez pentru tine, de mulți ani este în juriul de la Te cunosc de undeva, iar acum a devenit finalistă la America Express, unde se crede că participanții ar fi luat cam 1000 de euro pentru fiecare etapă. În ceea ce privește proiectele legate de muzică, artista ar cere 2.500 de euro pe oră la un concert, iar dacă există miri ce își doresc să le cânte la nuntă, aceștia ar trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 10.000 de euro.

Ei bine, sursele de venit nu se opresc aici pentru că Andreea Bălan face bani și de pe Youtube din piesele pe care le scoate. Nu degeaba acum artista deține o casă frumoasă în Capitlă ce ar costa jumătate de milion de euro și 3 mașini de lux. Cu toate acestea, nu este o fire cheltuitoare. 

„Cu cât ești mai sus, căderea este mai abruptă. Eu am o casă, casa respectivă pe care am construit-o atunci, am răscumpărat și cealaltă parte și acum suntem în renovări, pentru că vreau să mă bucur de tot spațiul, e o casă mare, care valorează ceva. Și am mai două apartamente…Dar în mine, personal, n-am investit, ceea ce era greșit. Abia în ultimii doi, trei ani am început să investesc în mine. Mă doare inima când dau cu cardul, o geantă 1.500 de euro… Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe. Mai bine pun banii în bancă și mă uit pe aplicație dimineața…”, a spus ea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Moment decisiv în carieră

Pe lângă muzică, artista este o dansatoare desăvârșită. Cu toate acestea, puțini știu că Andreea nu a urmat nicio oră de lecții de dans, asta deși a participat la 3 ediții Dansez pentru tine, una fiind chiar în Mexic, una a luat medalia de argint alături de Petrișor Ruge. Ei bine, se pare că exact acel moment a fost decisiv pentru cariera sa în muzică și dans.

„Am fost la trei ediții Dansez pentru tine, două în România, și cea din Mexic, acum 16 ani. Și a fost foarte frumos atunci, atunci mi-am dat seama că poți să muți munții din loc, dacă îți dorești cu adevărat pentru că eu nu eram dansatoare profesionistă. Nu am luat niciodată lecții de dans, totul era nativ, iar acolo am învățat să fac acrobații și trebuia să compensăm pentru că noi nu eram dansatori profesioniști și unele țări și-au trimis dansatori profesioniști în concurs, ca și cum Mihai Petre s-ar fi dus în concurs. Și ca să compensăm a trebuit să facem niște chestii spectaculoase. Și de atunci cariera mea s-a schimbat, am luat-o pe o pantă ascendentă. A fost un punct revelator și foarte important în cariera mea."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net