Andreea Bălan și Andreea Antonescu, moment jenant la America Express. „Data viitoare ne punem pampers!” Imaginile care nu s-au văzut pe TV

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reușit să ajungă până în marea finală din America Express determinate fiind încă de la început să ajungă cât mai departe. De-a lungul competiției au demonstrat că că sunt o echipă unită și că pot traversa orice obstacol, chiar și momentele stânjenitoare. Peste ce au putut trece artistele, aflați acum!

Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt legate de o frumoasă prietenie

Prezentă în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, Andreea Antonescu a mărturisit că unul dintre cei mai mari dușmani din competiție care le-a pus bețe în roate a fost chiar vezica! Artista a dezvăluit că au existat multe momente în care au pierdut timp în comptetiție doar pentru că aveau nevoie să meargă la toaletă. 

Viețile noastre nu sunt atât de extreme pe cât e America Express, unde trebuie să trăiești cu un euro pe zi. Crede-mă, tu uiți că ai un euro pe zi. Au fost momente în care am pierdut mult și eu, și Andreea, pentru că, ghici ce, îmi cer scuze, dar am vrut să ne ducem să facem pipi. 

Dându-ne seama că un pipi ne poate costa o competiție întreagă, am zis că de data viitoare ne punem pampers. Vorba vine, nu am ajuns în punctul ăla”, a declarat Andreea Antonescu, în cadrul podcast-ului realizat de Radu Țibulcă.

andre JPG

A plecat însărcinată în America Express

În mod uimitor Andreea Antonescu a plecat în America Express fără să știe că este însărcinată. Artista nu a prezentat niciun fel de semn care să dea de gol sarcina și a continuat toată competiția fără să se gândească că în pântecele ei crește un bebeluș. Ceea ce a pus-o pe gânduri a fost faptul că spre finalul competiției luase câteva kilograme în plus.

„N-am avut niciun fel de semn. Singura chestie care ni s-a părut ciudată și mie și Andreei era că ne-am îngrășat. Am legat o cămășuță încă de la începutul, la burtă, și am purtat-o și spre final. Atunci nu o mai puteam lega. Am zis: Doamne, dar cât am putut să mă îngraș să mă fac cât malul! Eu mi-am dorit foarte mult să mai am un copil și amândoi ne-am dorit (n.r.: se referă la fostul ei iubit).

andreea balan si andreea antonescu in penultima emisiune America Express JPG

Fetița a fost foarte dorită. Atunci a început chinul. Eu am știut ce am mâncat și băut în America Express. Automat, având încredere în medicul meu ginecolog, i-am zis: domnule, am mâncat viermi. Mi-a zis medicul: proteină. Eu mai știu ce Doamne, iartă-mă am mâncat pe acolo… Nu am putut trăi cu conștiința împăcată. Chiar am o fetiță perfectă, a doua fetiță perfectă”, a mai spus Andreea Antonescu.

De ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale

Andreea Antonescu a fost extrem de sinceră cu fanii și a mărturisit că motivul pentru care a ales să se despartă de tatăl fetiței sale nou-născute a fost neppotrivirea de caracter. Se pare că cei doi proaspeți părinți au considerat că le este mult mai bine separat decât împreună, și că sunt fericiți așa. Totuși, cei doi au o relație bună și țin legătura prin prisma fetiței despre care Andreea a declarat că este „centrul Univerului" lor. 

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net