Mutare șocantă la Antena 1! Andreea Bălan și Delia ar putea face schimb de roluri

Se aude că la Antena 1 bate vântul unei schimbări. În centrul acestei povești inedite se află două dintre vedele postului, Andreea Bălan și Delia. Se pare că Delia s-ar putea să plece la următorul sezon din ”America Express”, iar solistă de la Andre s-ar putea să îi ia locul că și jurata la „iUmor”

image

În ultima vreme se tot zvonește că Delia își dorește să meargă în aventura America Express, mai ales că este pasionată de călătorii. Alături de soțul ei, artista a vizitat diverse colțuri ale lumii și a avut parte de experiențe de neuitat.

Se știe că următoarea destinație pentu reality-showul de la Antena 1 este Peru și că deja se fac pregătiri în interiorul echipei producatoarei Mona Segal.

Andrelele la America Express
Andrelele la America Express

Cum Andreea Bălan a trecut ca invitată prin platourile emisiunii „iUmor”, unde Delia este jurată, și i-a povestit acesteia experiența ”America Express”, se aude că a cam făcut-o curioasă colega lui Cheloo. Există zvonuri că aceasta ar urma să participe cu soțul ei, Răzvan, deși acesta ar fi declarat că nu poate să-și lase afacerile și să plece în lume pentru multă vreme.

Dacă Delia va merge totuși la America Express, atunci la pupitrul emisiunii ”iUmor” ar urma să vină Andreea Bălan, care s-a oferit să o înlocuiască pe colega ei de la Antena 1.

Delia cu Răzvan
Delia cu Răzvan

Dacă va fi sau nu așa va rămâne de văzut, important este că se pregătește deja un nou sezon de „America Express”. Momentan, fanii urmăresc sufletul la gură acest sezon al emisiunii. În competiție au rămas doar 5 echipe, după eliminarea lui Bie Adam și a lui Mickey.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net