Delia reacționează după ce Ana Oroș a fost ucisă de câini, în Capitală. Ce mesaj dur a transmis artista

Delia a reacționat după ce a auzit de cazul Anei Oroș, femeia de 43 de ani pe care au ucis-o maidanezii, în apropierea Lacului Morii, în timp ce făcea jogging. Artista a rămas șocată de cele întâmplate și nu înțelege cum mai este posibil, în 2023, să se întâmple așa ceva. 

Delia reacționează în cazul morții Anei Oroș
Delia reacționează în cazul morții Anei Oroș

Mai mult, Delia a transmis și un mesaj cu privire la evenimentul tragic în urma căruia Ana Oroș și-a pierdut viața. 

„Să mori sfâșiat de câini în anul Domnului. Nu există, bă, așa ceva, nu există într-o Capitală! Nu, refuz”, a scris Delia, revoltată, pe contul ei de Instagram. 

Ana Oroș a murit sfâșiată de vie

Sâmbătă, Ana Oroș a ieșit la alergat în apropiere de Lacul Morii, undeva la granița dintre locația Sectorului 6 și comuna Chiajna. La un moment dat, femeia de 43 de ani a fost atacată cu bestialitate de o haită de maidanezi care pur și simplu au sfâșiat-o de vie. 

Pentru că se afla la aproximativ 300 de metri de cea mai apropiată locuință, nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor. Cu toate acestea, au intervenit câțiva trecători care au văzut scenele șocante, sunând de urgență la 112. Din păcate, leziunile provocate de câinii care au atacat-o au fost incompatibile cu viața, iar echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Ana Oroș.

Citește și - Elena Udrea, sfaturi de viață pentru Delia! Mesaj din închisoare: «Nu credeam că sunt făcută să fiu mamă»

Femeia a fost sfâșiată din toate părțile, iar câteva dintre mușcăturile câinilor i-au fost fatale, sfâșiindu-i artera femurală, dar și alte vase de sânge care au dus la hemoragie masivă și care i-au provocat moartea. 

„Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală”, au spus medicii legiști, după cum informează gândul.ro.

A doua oară și-a găsit sfârșitul

În anul 2022, Ana Oroș a mai fost atacată de câini o dată, tot în zona respectivă. Femeia a ajuns, la momentul respectiv, cu răni grave la spital, acolo unde medicii au salvat-o. De data aceasta, tot în același loc, femeia de 43 de ani și-a găsit sfârșitul. 

Anul trecut, Ana s-a ales cu câteva răni serioase și a avut nevoie de îngrijire medicală de specialitate. Din fericire, la momentul respectiv a scăpat cu viață. 

„Pacienta a ajuns stabilă şi respirator şi hemodinamic, conştientă şi aşa a şi rămas până în momentul în care a părăsit unitatea de primiri urgenţe. Are multiple leziuni tegumentare şi unele şi mai profunde la nivelul scalpului, la nivelul braţului drept şi la nivelul membrelor inferioare. Acum se află în sala de operaţie.

A fost internată în secţia de chirurgie plastică, a mers direct la sala din unitatea de primiri urgenţe pentru a beneficia de tratamentul chirurgical al acestor plăgi. Toate plăgile care necesită sutură sunt operate”, a explicat Dr. Silvia Nica, despre momentul în care Ana Oroș a ajuns la spital, anul trecut, în 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (10) jpg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg