Delia, cele mai obraznice dezvăluiri! Pentru ce sumă de bani ar fi dispusă să renunțe la sex

Invitată în podcastul lui Goji, Delia a răspuns la cele mai incomode întrebări. Artista a fost pusă să aleagă o femeie din România și una din străinătate, cu care ar fi nevoită să trăiască pentru toată viața. Aceeași întrebare a primit-o și în ceea ce-i vizează pe bărbați, căci și acolo a avut de ales. De departe, cea mai savuroasă întrebare la care a răspuns Delia a fost: pentru ce sumă de bani ar putea să renunțe la sex.

„Ar fi Antonia, cineva pe placul meu”

Sinceră și deschisă, mereu cu zâmbetul pe buze și cu răspunsurile la ea, Delia n-a stat prea mult pe gânduri. La întrebarea ce femeie ar alege din România și din străinătate pentru a petrece toată viața cu ea, artista a preferat-o pe Antonia, dar și pe Sia, raportându-se la vedetele internaționale.

Pe iubita lui Alex Velea, Delia a descris-o ca fiind, cumva, pe aceeași lungime de undă cu ea și a mărturisit că nu-i plac femeile prea...feminine!

„Să pot s-o tolerez toată viața, să pot să trăiesc cu ea, să nu mă deranjeze prea tare, să nu fie prea feminină... Cred că Antonia, doar că nu e atât de ușor, e complicată. Trebuie să fie, cumva, ca mine, dar să nu le aibă pe ale ei prea mult. Nu lesbianism, nu. Nu ne închipuim. Dar eu pe Oana aș putea să o tolerez pentru toată viața, la fel și ea pe mine. Noi avem un limbaj al vibe-ului. Dacă nu ar fi Oana, ar fi Antonia, cineva pe vibe-ul meu. Nu o prezență feminină copleșitoare.

Din străinătate... Mi-ar plăcea o tipă gen Sia. Dacă mergem pe lesbianism, mi-o iau pe Rihanna și gata. E nebună, e zăpăcită, dar se lasă și domninată, trebuie să fie un echilibru. Deci dacă este pe fun și pe fashionisme, chestii, Rihanna. Și pe party. Dacă ar fi pentru ceva pe viață, nu știu, e complicat”, a spus Delia, în podcast.

Citește și - Mircea Badea, reacție fabuloasă după ce Delia a anunțat că nu vrea să aibă copii

Pentru ce sumă de bani ar renunța Delia la sex

La întrebarea pentru ce sumă de bani ar fi dispusă să renunțe la sex, Delia a stat puțin pe gânduri și nu a oferit niciun răspuns prea concret. Cu toate acestea, s-a amuzat teribil de situație!

„Credeți-mă că nu vreau să zic. Nu am habar ce vreau să zic. În principiul nu-mi plac întrebările cu: pentru câți bani aș face un lucru anume. Ai voie să te masturbezi în continuare? Normal că ai voie, că nu vine nimeni să te verifice. E tot o activitate sexuală”, a punctat artista.

În ceea ce privește bărbații, Delia a mărturisit că ar fi destul de amuzant să-și petreacă toată viața alături de Micuțu, celebrul comediant, iar din străinătate, l-a preferat pe actorul Matthew McConaughey.

„Matthew McConaughey, cu el aș fugi în lume! Din România... Un rocker mișto, un băiat chipeș, că doar de-aia fug cu el în lume. Nu avem și noi niște iconici, niște băieți frumoși...Cred că Micuțui ar fi fun, e așa relaxat dar și puțin sălbatic, cred! Puteam să zic de-astea, Jador... Putea fi oricine. Puteam să dau un nume așa, dar mă gândesc și la confortul meu”, a mai spus Delia, râzând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net