Loredana a eclipsat-o pe Delia la „iUmor”! E cea mai nouă jurată!

Ultima actualizare:

Surprize mari la show-ul „iUmor”, de duminica aceasta! Celebra Loredana îi face concurență Deliei pe scaunul de jurat! Lori vine ca invitat în juriul de la i Umor în cadrul ediţiei speciale, intitulată „Gala Premiilor Muzicale”!

Loredana, jurat surpriză la "iUmor" Sursa: Antena 1
Loredana, jurat surpriză la "iUmor" Sursa: Antena 1

Loredana Groza e marea surpriză de pe scaunul de jurat de la „iUmor”, duminica aceasta! După desemnarea câştigătorului celui de-al 13-lea sezon „iUmor”, show-ul de la Antena 1 a programat, duminica aceasta, o ediție specială, și anume Gala Premiilor Muzicale. Loredana a eclipsat-o pe rivala Delia, și de această dată!

„iUmor” încheie anul, în forță, duminica aceasta, de la ora 20:00, cu o ediţie specială, intitulată Gala Premiilor Muzicale. Dacă câștigătorul a fost desemnat, acum e timpul pentru marele show. Ediţia specială are și un jurat special, pe măsură: este vorba despre celebra Loredana Groza. Artista ocupă scaunul de jurat al emisiunii, alături de rivala Delia și îi cam dă clasă!

„Costeluș, dragul meu, ce frumos ești! Ești ca un fel de Michael Jackson al umorului!”

După ce Șerban Copoț și Dan Badea au anunțat că Loredana va fi cel de-al patrulea jurat, Delia a avut o reacție pe măsură!

Când vine vorba de Gala Muzicii Românești, cine să vină?! Cine putea să fie mai potrivită pentru asta?!“, a spus artista.

Replica Loredanei a fost una pe măsură

Mă bucur tare mult că sunt la iUmor, în sfârșit, în calitate de jurat! Numai asta nu mai fusesem, în rest, le-am făcut pe toate, vă jur! Am acceptat, pentru că mi-a plăcut, în primul rând, că e o gală muzicală și mi se pare că iese puțin din formatul clasic de iUmor“, a spus Loredana.

Comediantul Costel a complimentat-o și el pe jurata-specială, iar aceasta i-a întors, ca la carte, cuvintele frumoase.

Costeluș, dragul meu, ce frumos ești! Ești ca un fel de Michael Jackson al umorului. O apariție și pentru mine, Costel! Nu m-am așteptat să fie atât de «Michael Jacksonian» în această seară, să aibă acest glam de star rock“

Loredana s-a întrecut pe sine în cadrul show-ului de la Antena 1 și a comentat ca o profesionistă alături de Delia, Costel și Cheloo apariția pe scenă a unor unor personaje importante din lumea show-bizului.

Prezentatorii show-ului, Șerban Copoț și comediantul Dan Badea, vor avea și ei parte de „o intrare cu cântec“ din partea jurațiilor permanenți „iUmor”. Delia, Costel și Cheloo le-au făcut niște farse de toată frumusețea celor doi prezentatori, care vor fi și ei luați prin surprindere.

La Gala Premiilor Muzicale, de duminică, de la „iUmor”, vor fi prezentate șapte categorii, iar printre nominalizați se numără artiști consacrați, dar și trupe celebre de la noi, precum: Andre, Gaz pe Foc, Delia, Fuego și veterana Irina Loghin.

Personajele în cauză vor fi interpretate pe scena de la „iUmor” de: Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Coiotu’, Noaptea Târziu, Radu Pietreanu, Ionuț Rusu, WRS și Emilian.

Aceștia luptă pentru trofeul „iUmor” decernat pentru următoarele categorii: „Premiul pentru cel mai frumos solist rock“, „Premiul pentru cele mai gingașe cuvinte“, „Premiul pentru cea mai sinceră prietenie“, „Premiul pentru cea mai spectaculoasă dispariție ca trupă“, „Premiul pentru cel mai bogat soț“, „Dintre trupe celebre – premiul pentru oameni necunoscuți“ și „Premiul pentrucele mai frumoase picioare“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net