Remus Iosub, înainte de finala iUmor: „Au încercat ăștia să mă facă la buzunare”

Ultima actualizare:

Echipa iUmor a încheiat sezonul cu numărul 13 al emisiunii, concursul fiind câștigat de Remus Iosub, un tânăr comediant debutant, care a plecat acasă mai bogat cu 20.000 de euro.

Remus Iosub a creat un personaj, botezat Ramore, care i-a cucerit pe jurații emisiunii de la Antena 1, dar și pe telespectatori. Ramore, de fapt, își continuă aventura, în speranța că va avea parte de o notorietate mai mare decât cea dobândită la iUmor. Unde? Acolo unde a și debutat, adică în mediul online, pe rețelele de socializare.

Evident, participarea la iUmor i-a adus valoare adăugată, Ramore câștigând un număr de peste 170.000 de abonați și peste 1 milion de aprecieri, pe Tik Tok. Înainte de participarea în finală, acesta a publicat un scurt clip haios, poate chiar mai amuzant decât glumele care i-au adus victoria.

Remus Iosub a vizitat Târgul de Crăciun, din Piața Constituției, din București, așa că a scos telefonul și s-a filmat câteva secunde. „Am venit și eu în Piața Constituției, la Târgu' de Crăciun, bă băiatule, și au încercat ăștia să mă facă la buzunare! Au văzut că n-au găsit nimic și mi-au pus și mie 5 lei!”, spune Ramore, cu o figură mulțumită, apoi întoarce cameră spre un băiat aflat în proximitate, care avea un pahar cu vin fiert în mână, și îl întreabă: „Boss, mai bei de acolo? Boss, stai un pic...”

Un detaliu interesant și amuzant, totodată, este faptul că atunci când devine Ramore, Remus Iosub seamănă foarte bine cu faimosul actor italian Salvatore Esposito, din celebrul serial despre mafia din Napoli, Gommora, difuzat de HBO.

Când se transformă în Ramore, Remus Iosub aduce cu Salvatore Esposito, actorul italian, din Gommora
Când se transformă în Ramore, Remus Iosub aduce cu Salvatore Esposito, actorul italian, din Gommora

Ramore este un personaj croit după stereotipul „bombardierilor“ de București, iar Remus a intrat atât de bine în rol, încât până și juriul s–a întrebat dacă este doar un act pe scenă sau chiar realitatea. Remus ironizează, de fapt, această categorie aparte, despre care, spune el, se regăște tot mai mult în societatea noastră. De altfel, și Mihai Bendeac, fostul jurat al iUmor a dat naștere unui personaj similar, în trecut, Roby Roberto, a cărui voce pare să îi fi servit drept inspirație lui Ramore.

În finala iUmor, Remus Iosub a uimit juriul cu numărul său de stand-up comedy, iar Delia, care l-a apreciat încă de la preselecții, a mărturisit că i-a depășit așteptările și că a evoluat foarte mult de la prima apariție. „Ești foarte bun, nu mă așteptam. E cea mai mare surpriză“, a spus îndrăgita jurată de la iUmor.

Rămâne de văzut cum va evolua Remus Iosub în continuare, experiența sa rezumându-se la personajul Ramore, lansat pe Tik Tok, sau dacă va crea și alte personaje sau numere comice care îl vor propulsa într-o ligă superioară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net