Gluma care i-a adus 20.000 de euro lui Remus Iosub, câștigătorul iUmor: „De unde credeți că vine Dana Budeanu”

Duminică, 4 decembrie, Remus Iosub a câștigat finala iUmor, sezonul 13. În ultimul act al show-ului de la Antena 1, comediantul care a pus mână pe premiul de 20.000 de euro a pregătit un moment umoristic plin de subînțelesuri și a ironizat teorii ale conspirației, dar și personaje precum Dana Budeanu.

Gluma care i-a adus 20.000 de euro lui Remus Iacob Foto: colaj Facebook Dana Budeanu/Antena 1
Gluma care i-a adus 20.000 de euro lui Remus Iacob Foto: colaj Facebook Dana Budeanu/Antena 1

Remus Iosub, câștigătorul iUmor, a creat personajul Ramore, un „bombardier“ de București, și a intrat atât de bine în rol încă de la preselecții, încât până și juriul s–a întrebat dacă este doar un act pe scenă sau chiar realitatea.

În finala de duminică, Remus Iosub i-a ironizat de fapt pe „bombardieri“, despre care, spune el, se regăsesc tot mai mult în societatea noastră.

„Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim... Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop. Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (...) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?“, a spus câștigătorul iUmor în debutul momentului său. Ulterior, acesta a glumit și pe seama celebrei Dana Budeanu.

Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile? Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?“, a precizat Remus Iosub în timpul finalei de duminică, 4 decembrie.

Remus Iosub a câștigat iUmor, sezonul 13

Concurentul a uimit juriul cu numărul său de stand-up. Delia, care l-a apreciat pe Remus Iasub încă de la preselecții, a mărturisit că i-a depășit așteptările și că a evoluat foarte mult de la prima apariție.

Ești foarte bun, nu mă așteptam. E cea mai mare surpriză“, a spus îndrăgita jurată de la iUmor.

Câștigătorul iUmor a obținut 20.000 de euro

Remus Iosub a câștigat sezonul 13. Foto: Antena 1
Remus Iosub a câștigat sezonul 13. Foto: Antena 1

Finala iUmor, sezonul 13, a avut parte de 13 momente de stand-up. În ultimul act, difuzat duminică, 4 noiembrie, de Antena 1, s-au calificat Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Ivan Liulenov, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu și Tudorel Popa.

În cele din urmă, concurenții care au evoluat în finala sezonului 13 au ajuns la mâna telespectatorilor. Românii au votat câștigătorul, iar acesta a fost Remus Iosub, tânărul a cărui experiență în lumea comediei era doar pe Tik Tok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg