Mihai Petre, la iUmor! Cum l-au primit jurații Delia, Costel și Cheloo

Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza semifinaliștii iUmor, alături de Delia, Costel și Cheloo, iar aceştia l-au primit cu mult entuziasm și, împreună, s-au amuzat de fiecare moment derulat pe scena emisiunii de divertisment.

Semifinaliștii au venit cu cele mai bune numere gândite cu multă atenție și precizie la detalii. Spre deosebire de etapa audițiilor, când concurenții care obțineau minim 3 like-uri intrau la votul publicului, în semifinală, nu se va mai întâmpla acest lucru. În urma unei analize minuţioase, cei patru jurați vor desemna câştigătorul.

Mihai Petre a venit la platoul de filmare iUmor direct de la aeroport, unde a fost așteptat ca un star internațional de una dintre echipele show-ului. Reporterul special l-a întâmpinat cu o pancartă mare și verde, în formă de inimă pe care era scris următorul mesaj: „Mihai Petre, juratul suprem“.

Ce surpriză! E prima dată când primesc o inimioară! Sunt onorat, mulțumesc frumos! S-au întâmplat numai lucruri frumoase! Vin de la Campionatul Mondial - România este vicecampioană mondială de tineret la dans, direct la Campionatul national de umor (n.r. semifinala iUmor)“, a mărturisit antrenorul de dansuri.

La scurt timp după ce a ajuns la masa juraților iUmor, pe Mihai Petre l-au copleșit o serie de trăiri și a ținut să împărtășească totul cu ai lui colegi: Delia, Costel și Cheloo. „Am emoții, simt o responsabilitate fantastică! Trebuie să livrez astăzi enorm“, a spus Mihai, care a fost încurajat imediat de jurata emisiunii.

Apariția lui Mihai Petre la iUmor a fost comentată de cei trei jurați permanenți. „Este foarte prezentabil! A venit țiplă. Îți venea să tai funda și să-l scoți din cutie“, a declarat Costel, iar Delia a făcut următoarele precizări: „El este cireașa de pe tortul juraților! El este tortul juraților! (…). Nu mai pot cu atâta perfecțiune, îmi vine să-i dau cu ciocolată pe față, să-l legăm de scaun“.

Astfel, cine i-a impresionat cel mai mult pe Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo și cum s-au descurcat toți semifinaliștii, telespectatorii pot afla urmărind ediția de duminică, 27 noiembrie, difuzată de la 20:00, pe Antena 1.

Semifinaliștii sezonului 13 iUmor sunt: Zametheea, Mihaela Ionașcu, Raluca Alexandra Strugaru, Nick Bodea, Silviu Dobre, Domnul Victor, Ivan Liulenov și Sid Singh.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub paula iorga 2 png
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
theo rose
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg