Ce au în comun Mihai Petre și Florin Dumitrescu? Ambii au alături câte o blondă superbă. FOTO

Ultima actualizare:

Mihai Petre și Florin Dumitrescu au devenit între timp vedete aceluiași trust TV- iată un lucru pe care îl au în comun. Apoi, putem să ne legăm de preferința pentru păr lung și, nu în ultimul rând, atât bucătarul, cât și coregraful se iubesc cu două blonde superbe! Iată cum i-am surprins.

La Gala Femeilor Remarcabile, cel mai „posh” eveniment monden, a fost „ploaie” de cupluri mondene! Andra și Măruță, Maurice și Domnica- un cuplu profesional, ziși și polițiștii modei, Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, dar și Mihai Petre și Elwira.

Nu rata: Schimbări la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan, înlocuită de Mihai Petre, în juriu

Cei din urmă au pregătit un moment senzual de dans, demonstrând publicului că merită să fie campioni la tot ceea ce fac, fie că vorbim despre competiția „Asia Express” sau la dans, sport datorită căruia au ajuns să scrie zilnic, de ani buni, câte o filă din povestea lor de dragoste. Dacă pe Elwira Petre o cunosc multe persoane datorită show-ului de la Antena 1, Cristina, soția chef-ului Florin Dumitrescu este o apariție destul de rară.

Florin și Cristina Dumitrescu, „power couple-ul” bucătăriei românești

De ce spunem asta? Ei bine, atât simpaticul chef cât și femeia pe care o are alături de mai bine de zece ani au optat pentru ținute negre, impunătoare. Bărbatul, însă, a avut un look mai casual, căci a purtat un tricou, sacou și pantaloni chino, în timp ce frumoasa lui soție s-a autodepășit!

Vezi și:  Rețeta care i-a marcat copilăria lui Florin Dumitrescu. Preparatul delicios al bunicii sale

Cristina Dumitrescu a purtat o rochie neagră, lungă, accesorizată cu o curea menită să îi marcheze talia parcă din ce în ce mai subțire. La capitolul bijuterii, soția lui Florin Dumitrescu a adoptat principiul „less is more”: a purtat cercei rotunzi, de aur galben, un ceas și nelipsitul șnur roșu, care ne ferește pe toți de păcătosul deochi.

Elwira, mai sexy ca niciodată alături de Mihai Petre

Mihai și Elwira Petre au susținut un moment artistic, în fața tuturor spectatorilor, iar frumoasa poloneză a purtat o ținută interzisă cardiacilor! Rochia neagră, din dantelă, cu crăpături adânci pe ambele picioare, i-a pus în valoare silueta suplă și a ajutat-o să arate splendid în brațele soțului său, în timp ce dansau.

Până și sandalele de dans ale vedetei sunt extrem de fine și elegante, având tocul mic și câteva barete strălucitoare. Mihai Petre nu putea să nu se ridice la nivelul soției sale, așa că a purtat un costum clasic, dar la modă, tot all black, însă a dat „skip” clasicelor cravate sau papioane și a ales să își descheie câțiva nasturi de la cămașă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net