Povestea dramatică a lui Tudorel Popa. „Omul-bormașină” s-a calificat în finala iUmor

Ultima actualizare:

Tudorel Popa, cunoscut drept „omul-bormașină”, e în finala de la iUmor. După ce ne-a impresionat acum mulți ani cu talentul său, dar mai ales cu povestea dramatică de viață, „omul cu o mie de voci” s-a întors pentru a cuceri din nou inimile telespectatorilor. Cine este cu adevărat Tudorel și de ce a avut mereu publicul de partea lui?

„Vreau să combin sunetele mele comice cu stand-up comedy”, a dezvăluit Tudorel Popa înainte de urca pe scena show-ului iUmor, în cel mai recent episod al emisiunii de la Antena 1.

Talentul de a imita sunete, simplitatea și, totodată, spontaneitatea momentului i-a impresionat pe jurații emisiunii, Delia, Costel și Cheloo, care l-au trimis la votul publicului. Oamenii de acasă au fost la rândul lor cuceriți de Tudorel Popa și l-au trimis direct în marea finală a sezonului 13!

Copleșit de emoții, pentru că a obținut trei like-uri, concurentul a izbucnit în lacrimi când a ajuns în culise, lângă Șerban Copoț și Dan Badea, iar acesta din urmă l-a îmbrățișat. Încă o dată, „omul cu o mie de voci” ne-a cucerit pe toți, așa cum a facut-o încă de acum mulți ani. Nu doar prin talent și umor, ci și prin sufletul său, Tudorel a rămas mereu în inimile tuturor.

Cine este Tudorel Popa? „Dormeam pe unde apucam, prin subsoluri, în parcuri pe bănci”

Tudorel Popa lucrează la o firmă de salubrizare din Tulcea. În urmă cu mai mulți ani, acesta a participat la „Românii au talent”. Cel poreclit „omul-bormașină” a căpătat notoriete gratie talentului său de a imita diverse sunete, dar și pentru că, deși lucrează ca gunoier si nu are posibilitati materiale deosebite, Tudorel îi ajută așa cum poate pe cei nevoiași.

Într-o apariție în emisiunea lui Măruță, concurentul care tocmai s-a calificat în finala iUmor a dezvăluit câteva din greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

„Am trecut și prin clipe foarte grele. Dormeam pe unde apucam, prin subsoluri, în parcuri pe bănci. A fost o perioadă în care mâncam pâine goală. Când primeam o pâine de la cineva mi se părea o comoară. Eu îmi iubesc mama, chiar dacă m-a lăsat la casa de copii. Nu am dreptul să o judec", a spus Tudorel în emisiunea "Happy Hour", în urmă cu câțiva ani.

Totodată, Tudorel Popa a povestit că din puținul său încearcă să ajute cât mai mulți copii cu probleme grave.

„Ajut în jur de 20-40 de copii pe lună, cumpăr sucuri, dulciuri și ce găsesc ieftin. Rup din bucata mea de pâine și pentru ei.”, a spus Tudorel Popa, în emisiunea lui Măruță.

Tudorel Popa a ajuns în marea finală de la iumor

Numărul lui Tudorel Popa a fost recompensat pe scena de la iUmor cu 3 like-uri și un singur dislike, din partea Nicoletei Luciu.

„Ești așa… o energie și o veselie tot! Mă bucur tare să te cunosc. Ești tare, ai ureche muzicală foarte bună!“, i-a mărturisit Delia concurentului.

 „Uite un om simplu cu foarte multe calități și cu foarte multe valori. Și-a salutat șefii, cine face chestia asta, să o zică cu așa o bucurie și cu o așa un respect?!? Nu părea că e cinic, nu părea că e sarcastic sau că îi ia la mișto. Îmi aduce aminte de Forrest Gump”, a adăugat Costel.

Nicoleta Luciu, juratul-surpriză al ediţiei, a făcut o glumă înainte să-i dea dislike lui Tudorel Popa: „Eu am acasă copii care fac ce ai făcut tu pe scenă“, iar Cheloo a declarat: „Nu pot decât să salut efortul tău artistic. Eu te vreau în finala iUmor sezonul 13“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net