Pe ea a sărutat-o Bendeac pe scenă. Ana-Maria Calița: „Cu banii de la ”iUmor” mi-am luat vibratoare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ana-Maria Calița a intrat în atenția multor români după ce a participat, în 2017, la ”iUmor”, emisiune de la Antena 1, unde a și câștigat premiul cel mare de 20.000 de euro. Și asta nu pentru că s-a sărutat cu Mihai Bendeac (39 de ani).

Ana-Maria Calița, câștigătoarea iUmor sezonul IV, declarații uimitoare!

Au trecut cinci ani de la acel moment care a surprins o țară întreagă!  Mulți români se așteptau la o nouă relație în showbiz-ul românesc, dar se pare că nu a fost deloc așa. Prezentă la un eveniment cu ștaif, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon de ”iUmor” ne-a dezvăluit în ce relații se află, în prezent, cu Mihai Bendeac, după acel sărut pasional în văzul tuturor.

„Ce să mai facă Mihai, pupă și el fete, ce să mai facă? Pupă fete, picioare, ce îi place. Pe mine nu m-a mai pupat, nu m-am mai întâlnit cu el, dar când o să mă întorc o să mă duc la “iUmor”, dacă se mai face, dacă vine, nu știu.

Nu a fost absolut nimic între noi, nici măcar un mesaj. El și-a imaginat că sunt ca la Oscar și am făcut un moment de Oscar, așa a spus el după. Am fost surprinsă, eu nu am știut ce o să se întâmple, dar nu a fost rău, nu a fost rău, Doamne!

Nu m-am așteptat o clipă să îmi scrie mesaje, pentru că știam că este un moment de scenă și atât. Nu îl văd pe Mihai Bendeac ca pe iubitul meu. El este un bărbat foarte ok, îmi place ceea ce face, dar nu îl cunosc personal. Nu știu cum este și nu am avut niciodată acest vis.”, a spus Ana-Maria Calița pentru Click!

Ana-Maria Calița: „Cu banii de la ”iUmor” mi-am luat hăinuțe, vibratoare”

În urma concursului de la Antena 1, unde a și câștigat competiția, aceasta a intrat în posesia marelui premiu de 20.000 de euro. Sumă de bani care i-a cheltuit se pare cât a pocnit din degete.

„Acei bani i-am cheltuit, i-am băgat la păcănele, asta să fie problema pe ce și unde să îi cheltui. Eu nu mi-am făcut niciodată griji că nu am ce să fac cu banii, găsesc eu. Mi-am luat boxă, mi-am luat loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare, de astea, dar astea sunt detalii”, a mai spus Ana-Maria Calița.

Citeste si: Mihai Bendeac lovește din nou: «Pot spune clar și apăsat că scientologia mi-a schimbat viața»

Ana-Maria Calița: “Plec în turneu în Anglia”

Tânăra nu o duce deloc rău atunci când vine vorba de proiecte profesionale. „Am spectacole în perioada următoare, scriu foarte mult, deci sunt super-ocupată. Mă rog, îmi place foarte mult ce fac și asta mă ține așa în priză. Am spectacole în țară, iar pe 2 noiembrie plec într-un turneu în Anglia, de trei săptămâni, pentru comunitățile de români de acolo.”, a conchis pentru Click! fosta câștigătoare ”iUmor”, sezonul patru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net