Mihai Bendeac lovește din nou: «Pot spune clar și apăsat că scientologia mi-a schimbat viața»

Mihai Bendeac lovește din nou! Nu din cauza unui nou conflict cu Antena 1 sau a unei escapade bahice, ci a unor afirmații pe care le-a făcut despre credința sa. Actorul este cunoscut pentru dezinvoltura de care dă dovadă și pentru că întotdeauna spune ce gândește, chiar dacă acest lucru îi aduce și numeroase critici. 

Mihai Bendeac lovește din nou
Mihai Bendeac lovește din nou

Mihai Bendeac susține că enoriașii sunt demni de milă și se mândrește că a renunțat de mult la credință în sensul larg. Din punctul de vedere al actorului, creștinii ortodocși au o părere eronată despre ceea e înseamnă Dumnezeu. În plus, Mihai Bendeac, fost jurat de la iUmor dezvăluie că, în urmă cu câțiva ani, a trecut la scientologie! 

Citește și: Incredibil ce a făcut Mihai Bendeac, aflat într-o stare avansată de ebrietate 

„Nu cred în ideea de religie. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o ‘greșeală’ a cuiva…

Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea… Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad. „Având în vedere că am renunțat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multă lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu și dacă am îmbrățișat altă religie.

Nu am o problema cu a răspunde. Îl iubesc pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la o religie care o folosește (…) Nu, nu am îmbrățișat ‘altă religie’. Dar pot spune, clar și apăsat, că scientologia mi-a schimbat viața. În ce mod?

Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți? Prieteni, dacă vă tăiați o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? Totul e în minte. Dar nu în cea pe care o știți. Sunteți datori față de voi să știți cine sunteți”, a fost mesajul vehement al lui Mihai Bendeac. 

Vedete de peste Ocean adepte ale Bisericii Scientologice 

Despre religia scientologică s-a vorbit mult, mai ales prin prisma celebrităţilor care au devenit adepţi ai acestui cult: Tom Cruise, Lisa Marie Presley, John Travolta, Cruise, Kirstie Alley.

Cosiderată sectă de unii, scientologia este o mişcare religioasă creată în anii ʼ50 de scriitorul de literatură ştiinţifico-fantastică L. Ron Hubbard. Conform scientologiei, fiecare om este tetan, adică un spirit nemuritor care a fost atât de afectat de diverse experienţe traumatizante trăite de-a lungul vieţii (mai bine zis al vieţilor), încât a uitat că este nemuritor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net