Nicoleta Luciu l-a făcut pe Cheloo să nu-și ia ochii de la ea. Uite cum a apărut îmbrăcată la iUmor

Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu a fost cu adevărat o apariție la iUmor, unde și-a făcut apariția îmbrăcată într-o rochie destul de scurtă, din paiete, care lăsa la vedere și un decolteu impresionant. Vedeta TV l-a făcut până și pe Cheloo să întoarcă privirea.

Nicoleta Luciu l-a fermecat chiar și pe Cheloo, la iUmor

Vedeta de televiziune Nicoleta Luciu se numără printre jurații emisiunii ”iUmor” de duminică, 6 noiembrie, așa că telespectatorii o pot urmări în toată splendoarea ei. bine, nu chiar în toată-toată splendoarea, căci nu apare ca în Playboy, însă cu ținuta pe care a ales să o poarte la tv a reușit să-i fure priviri chiar și neclintitului de Cheloo, care a fost numai cu ochii pe brunetă.

Iată și: Acum mămici, în trecut goale în Playboy: sânii Andreei Antonescu au costat cel mai mult din istorie

Stând chiar lângă el, artistul nu s-a putut abține, așa că a avut un dialog destul de interesant cu Nicoleta Luciu, care și ea a vrut să-i țină companie. Fosta prezentatoare tv a avut emoții, mai ales că nu a mai fost la tv de ceva timp, chiar ea mărturisind acest lucru.

Delia a fost impresionată de frumusețea vedetei, care este și mama a patru copii. „Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!“, a spus jurata iUmor.

Vezi și: Nicoleta Luciu, probleme cu podoaba capilară. A apelat la un tratement costisitor

Motivul pentru care Nicoleta Luciu a dispărut de la TV

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, vedeta a răspuns: „Copiii au fost prioritari“, iar Costel a concluzionat: „4 copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor“.  

Mai urmărește și: Nicoleta Luciu, dovada că nu a divorțat! Vedeta a fost surprinsă pe o ploaie torențială

Adevărul e că după ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu a renunțat la viața publică și s-a aventurat vieții de familiei, mai ales că cei patru copii au solicitat-o destul de mult. Pe lângă asta, vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc, acolo unde soțul ei, Zsolt Csergo, are afaceri în imobiliare.

Fostul iepuraș Playboy este, totuși, la curent cu emisiunile tv și a mărturisit că se uită inclusiv la Anten. „Mie-mi place iUmor și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu, celebră după locul de muncă de la Pro TV

Bruneta, originară din București, a devenit cunoscută după ce a fost asistenta lui Teo, la Pro TV. Ulterior, ea a pozat în Playboy, făcând deliciul bărbaților de la acea vreme. Nicoleta Luciu a avut o relație cu Dinu Maxer, de care s-a despărțit după 8 ani de relație, vedeta acuzându-l pe fostul iubit inclusiv de violență fizică. Ea a fost și actriță de telenovele, jucând excepțional în mai multe seriale și filme:

  • Iubire și onoare, serial TV , 2010-2011 (rol: Soraya)
  • Aniela, serial TV, 2009-2010 (rol: Matilda Vulturesco)
  • Regina, serial TV, 2008-2009 (rol: Roza Potcovaru)
  • Inimă de Țigan, serial TV, 2007-2008 (rol: Roza Potcovaru)
  • Iubire ca în Filme, serial TV, 2006-2007 (rol: Ileana)
  • Lacrimi de Iubire 2, film, 2006 (rol: Sonia)
  • Lacrimi de Iubire, serial TV, 2005-2006 (rol: Sonia)
  • La Servici, serial TV, 2005-2007 (rol: Sanda)
  • Marea Aventură Lego - Wonder Woman, 2014 (voce, versiunea română)

Ulterior, ea l-a cunoscut pe afaceristul Zsolt Csergo, de care s-a îndrăgostit iremediabil și cu care s-a căsătorit, iar nași la nuntă le-au fost regretatul Peter Imre și Marina Meleșcanu, fiica lui Teodor Meleșcanu.

Nicoleta Luciu este mama patru copii, Zsolt Jr. și tripleții, Kim, Kevin și Karoly.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net