Operațiile estetice au transformat-o pe Nicoleta Luciu. Zici că e mama Antoniei

Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu (41 de ani) a fost dintotdeauna o femeie frumoasă și, odată cu înaintarea în vârstă, dorește să-și păstreze cât mai mult timp aspectul tânăr al feței. Evident, vedeta a apelat la multe intervenții estetice, astfel că în ultimele imagini postate pe social media, Nicoleta seamănă mai degrabă cu mama Antoniei, Denise Iacobescu.

Operațiile estetice au transformat-o pe Nicoleta Luciu. Zici că e mama Antoniei
Operațiile estetice au transformat-o pe Nicoleta Luciu. Zici că e mama Antoniei

Nicoleta Luciu este recunoscută ca una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz și a  fost dintotdeauna apreciată în special datorită look-ului ei natural. Bruneta a fost încoronată Miss România în 1999. În prezent este căsătorită și are doi copii, dar aceasta nu înseamnă că a renunțat la a investi în imaginea ei. 

Citește și: Nicoleta Luciu, probleme cu podoaba capilară. A apelat la un tratement costisitor

Nicoleta vrea să arate impecabil cu orice preț, așa că a recurs și la câteva intervenții estetice, menite să-i ofere un look cât mai tânăr. Vedeta a fost adesea ținta criticilor pe rețelele de socializare din cauza că ar fi exagerat cu retușurile pe care și le-a făcut în zona feței. Fanii au remarcat că Luciu are buze mai pline, pomeții mai proeminenți și niciun rid pe față, aspecte ce s-ar datora injecțiilor cu botox și acid hialuronic. 

În ultima imagine postată de vedetă, Nicoleta Luciu seamănă extrem de mult cu nimeni alta decât mama Antoniei, Denise Iacobescu (52 de ani), vestită de asemenea pentru înfățișarea ce pare să sfideze vârsta. 

În cea mai recentă fotografie, trăsăturile Nicoletei Luciu seamănă foarte mult cu cele ale lui Denise Iacobescu, buze pline, pomeții ridicați și aceeași privire jucăușă. Până și părul lui Denise Iacobescu este aproape identic cu pletele brunete și ondulate ale Nicoletei. 

Nu rata nici: Nicoleta Luciu, dovada că nu a divorțat! Vedeta a fost surprinsă pe o ploaie torențială

Nicoleta Luciu l-a iertat pe soțul ei pentru că a înșelat-o?

Nicoleta Luciu s-a lansat în showbiz ca asistentă TV, pe când a făcea furori cu formele ei voluptoase în show-ul lui Teo Trandafir. Bruneta a provocat o adevărată frenezie atunci când a apărut în cel mai fierbinte pictorial Playboy, alături de Cosmina Păsărin.

La acea vreme Luciu se afla într-o relație cu Dinu Maxer, cei doi iubindu-se pasional timp de 11 ani. În ciuda faptului că familia și prietenii credeau că cei doi vor ajunge la altar, Nicoleta a pus punct relației pentru a se focusa pe carieră. 

Vezi și: Nicoleta Luciu, apariție rară pe internet. Nu multe femei ar avea curajul să se afișeze așa: «Dacă nu ai timp să mergi la salon...»

Lui Dinu Maxer nu-i plăcea că faptul că Nicoleta se expunea la TV și își dorea mai degrabă o parteneră care să stea în afara refectoarelor și să se ocupe de casă. 
Nicoleta Luciu a avut o evoluție frumoasă în showbiz-ul autohton, care a culminat cu apariția ei în telenovela Regina, alături de mari actori ai scenei românești.

Superba brunetă s-a retras din viața publică în momentul în care și-a găsit jumătatea, în persoana omului de afaceri Zsolt Csergo. Cei doi s-au căsătorit în 2012, la Miercurea Ciuc, orașul natal al celui care avea să-i devină soț. 

Mariajul dintre Nicoleta și Zsolt nu a fost lipsit de scandaluri. La un moment dat s-a zvonit că omul de afaceri ar fi avut o legătură cu o altă femeie, dar Luciu a luat hotărârea să-l ierte pe partenerul ei de dragul copiilor. Cuplul are împreună patru copii Zsolt Jr., Karol, Kim și Kevin. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net