Nicoleta Luciu, dovada că nu a divorțat! Vedeta a fost surprinsă pe o ploaie torențială

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu este transformată total după ce s-a mutat la Miercurea-Ciuc. Deși s-a zvonit ca Nicoleta divorțează, aceasta a dezmințit categoric, iar paparazzii Click! au surprins-o cu verigheta pe deget, semn că relația ei cu Zsolt este una solidă, deși omul de afaceri a mai călcat strâmb uneori.

Nicoleta Luciu, dovada că nu a divorțat! Vedeta a fost surprinsă pe o ploaie torențială
Nicoleta Luciu, dovada că nu a divorțat! Vedeta a fost surprinsă pe o ploaie torențială

Nicoleta a fost surprinsă la cumpărături într-un magazin de mobilă, aceasta fiind însoțită și de către fiul ei. Pe o ploaie torențiala, Nicoleta a fost nevoită să grăbeasă pasul către intrarea în magazin, după ce și-a parcat bolidul de lux, în valoare de 100.000 de euro.

Citește și Lucian Viziru, despre scenele erotice filmate cu Nicoleta Luciu: «Aveam o problemă: dacă mi se ...?»

Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, și-a făcut apariția pe o ploaie torențială, cu pletele în vânt și îmbrăcată într-un trening negru și pantofi sport albi. Nicoleta nu a zăbovit prea mult în centrul comercial, semn că știe ce vrea atunci când vine vorba de accesorii și decorațiuni pentru casă.

Vedeta a ieșit grăbită din complexul comercial, cu produsele în brațe în timp ce vorbea la telefon. Deși soțul ei, Zsolt, nu se afla în preajmă ca să o ajute, Nicoleta Luciu purta verigheta, semn că cei doi sunt încă căsătoriți, în ciuda zvonurilor apărute în ultima vreme cu privire la un posibil divorț.

Nicoleta Luciu ar fi avut o relație cu Nuțu Cămătaru

Nicoleta Luciu a negat vehement că mariajul ei cu Zsolt e pe cale de a se dezbina, însă zvonurile s-au întețit atunci când Nuțu Cămătaru a susținut că, în urmă cu mai mulți ani, a avut o relație cu frumoasa brunetă. Interlopul a făcut aceste afirmații la evenimentul de lansarea a cărții ,,Dresor de lei și de fraieri", scrisă de Codin Maticiuc, despre viața lui Nuțu Cămătaru.

Nicoleta a refuzat să comenteze declarațiile interlopului, iar acum, se pare că vedeta se bucură traiul armonios alături de familie, iar relația cu soțul este la fel de puternică. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt căsătoriți de aproape 10 ani și împreună au patru copii. 

Nicoleta Luciu a pozat în Playboy

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai celebre asistente TV din România, renumită pentru formele ei voluptoase în mod natural. În 1999, Nicoleta Luciu a cucerit râvnitul titlu de Miss România și în acea perioadă a fost remarcată de cântărețul Dinu Maxer. Cei doi au început o relație pasională, care a durat aproape 8 ani, însă în cele din urmă s-au despărțit și au mers pe drumuri separate. 

Citește și Nicoleta Luciu revine la TV? Vedeta negociază trei proiecte-bombă

Cariera Nicoletei Luciu a continuat cu un pictorial incendiar în revista Playboy, alături de o altă divă a acelor vremuri, Cosmina Păsărin. De la model Nicoleta Luciu a ajuns actriță în una dintre cele mai populare telenovele, serialul Regina, unde a jucat alături de nume grele din cinematografia română, precum Carmen Tănase sau Florin Zamfirescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net