Nicoleta Luciu, apariție rară pe internet. Nu multe femei ar avea curajul să se afișeze așa: «Dacă nu ai timp să mergi la salon...»

Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor. A renunțat la viața din București și s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de familie. Rare sunt ocaziile în care Nicoleta oferă declarații sau împărtășește detalii personale. Recent a făcut o excepție și s-a afișat pe Instagram într-o ipostază neobișnuită. 

Nicoleta Luciu a dezvăluit fanelor secretul unui ten impecabil
Nicoleta Luciu a dezvăluit fanelor secretul unui ten impecabil

Nicoleta Luciu și soțul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, trăiesc în Miercurea-Ciuc alături de cei patru copii ai lor: Zsolt Jr, născut în anul 2008 și tripleții Kim, Kevin şi Karoly, veniți pe lume în anul 2011.

Viața Nicoletei este una liniștită, iar fosta asistentă a Teodorei Trandafir oferă rareori declarații despre evenimentele din sfera personală. Nu a mai participat la emisiuni televizate și nici nu pare să dorească să revină prea curând în atenția publicului. Cu toate acestea, Nicoleta deține o pagină de Instagram, urmărită de puțin peste 100.000 de persoane, unde distribuie imagini cu ea sau sfaturi de frumusețe. 

Citește și: Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Poartă haine largi și și-a schimbat radical stilul 

În urmă cu puțin timp, Nicoleta Luciu a distribuit un clip video în care apare într-o ipostază în care puține femei ar avea curajul să se afișeze public. Nicoleta a dezvăluit admiratoarelor sale care este secretul unui ten impecabil.

image

Nu s-a oprit aici, ci a demonstrat pe propria piele cum funcționeză rețeta-minune pe care le-a împărtășit-o fanilor. Fără strop de machiaj, cu o bentiță care i-a protejat părul de produsul aplicat pe chip, așa s-a afișat Nicoleta în fața admiratorilor. 

image

„Dacă nu ai timp să mergi la salon, în timp ce gătești pui repede mâna pe frigider și iei de acolo un iaurt sau o smântână, adaugi puțină zeamă de lămâie, după care pui totul pe față și lași totul jumătate de oră'', a spus Nicoleta Luciu. 

Nicoleta Luciu a iertat infidelitatea soțului 

Nicoleta Luciu și omul de afaceri Zsolt Csergo sunt căsătoriți din 2012 și au împreună patru copii. Afaceristul i-a fost infidel vedetei, însă Nicoleta a decis să îi acorde o nouă șansă, de dragul copiilor pe care îi au împreună, conform propriilor declarații. 

„Am renunţat să divorţez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu.

Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige", a povestit Nicoleta. 

Nicoleta Luciu este adepta operațiilor estetice

Nicoleta Luciu nu a ascuns nicodată că a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru a se asigura că se menține tânără și frumoasă. Nicoleta Luciu și-a pus implanturi mamare, și-a injectat grăsime proprie în fese pentru un plus de volum. Mai mult decât atât, vedeta parcurge des traseul Miercurea Ciuc-București pentru a merge la stomatolog și a se asigura că are un zâmbet precum cel al vedetelor de la Hollywood. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net