Wow! Nicoleta Luciu, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată! Cum arată fără pic de machiaj pe ten? „Ai rămas la fel”

Nicoleta Luciu a surprins pe toată lumea atunci când a decis să se mute departe de lumina reflectoarelor alături de soțul ei și de cei patru copii pe care îi au împreună. Viața ei la Miercurea Ciuc s-a schimbat radical, motiv pentru care nici vedeta nu mai este așa cum am cunoscut-o toți, atunci când a debutat pe micul ecran.

298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg

Încă de când s-a mutat, Nicoleta Luciu și-a dorit să aibă o viață liniștită, ferită de gurile rele, de lumina reflectoarelor și de agitația care o caracteriza în tinerețe, pe când juca în telenovele celebre precum „Regina” sau „Inimă de Țigan”. Acum este mamă cu normă întreagă și are un alt stil de viață, evită să discute cu jurnaliștii, însă un aspect a rămas neschimbat și nici nu credem că va fi alterat vreodată: frumusețea ei!

S-ar ăutea să îți placă și: Acum mămici, în trecut goale în Playboy: sânii Andreei Antonescu au costat cel mai mult din istorie

Nicoleta Luciu își ține fanii la curent cu viața pe care o trăiește acum și deseori postează instantanee din viața sa privată. În urmă cu mai puțin de o zi ea a postat o fotografie în care apare fără pic de machiaj pe ten, iar vedeta, ajunsă acum la peste 40 de ani, are un chip perfect, lipsit de imperfecțiuni, riduri sau linii de expresie. Cu buzele cărnoase, părul șaten închis, nasul perfect proporționat, Nicoleta Luciu a rămas una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră.

De data aceasta, însă, vedeta a fost lăudată de fani pentru felul în care arată, lucru care nu se întâmplă prea des în ultima perioadă! „Ce frumoasă ești”, „Wow, ai rămas la fel!”, „Wow, ești superbă”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Nu rata nici: Nicoleta Luciu, apariție rară pe internet. Nu multe femei ar avea curajul să se afișeze așa: «Dacă nu ai timp să mergi la salon...»

Nicoleta Luciu, dur criticată pentru intervențiile de la nivelul feței

Cu toate acestea, chiar dacă arată impecabil, vedeta este fana filtrelor de pe Instagram. Multe dintre acestea, însă, modifică radical aspectul feței unei persoane, așa că fanii au criticat-o pe vedetă pentru că ar fi apelat la medicul estetician. Ce-i drept, având în vedere că are tenul perfect întins, se prea poate ca fosta actriță să fi apelat la niște injecții cu botox sau acid hyaluronic, dar nu remarcăm să își fi făcut și alte intervenții.

În multe dintre imaginii sale ea apare cu un nas mic cât un nasture, cu buzele mult mai mari și cu fruntea mai mică, fapt ce se datorează, după cum am menționat deja, filtrelor. Fanii nu au avut cuvinte prea bune la adresa Nicoletei Luciu, iar unii dintre ei au conchis chiar că s-ar fi operat, schimbându-și trăsăturile în mod drastic.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net