Bombardierul care era să calce pietoni cu mașina, de față cu Poliția, se ascunsese la mamaia lui

Ultima actualizare:

Un șofer deosebit de periculos a călcat pedala accelerației, atunci când a fost oprit de polițiștii din București, în trafic. A lovit două mașini și, în timp ce o echipă de jandarmi încerca să îl scoată din autoturismul Mercedes, era să calce mai mulți pietoni care traversau prin intersecția de lângă parcul Tineretului, din sectorul 4.

A transmis amenințări polițiștilor, prin clipuri live

Totul a fost filmat de trecătorii aflați pe trotuar, miercuri seara, 26 octombrie. Pentru șofer a urmat o cursă nebună prin trafic, pe cheiul Dâmboviței, acesta șicanând mai mulți participanți la traficul rutier. Mai multe clipuri cu depășirile sale periculoase au apărut, ulterior pe Internet. La un moment dat, chiar a coborât din mașină și a provocat la bătaie un alt șofer.

În cele din urmă, și-a abandonat mașina pe o stradă. Doar că, pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu același autoturism, parcat ostentativ pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități, în parcarea unui centru comercial.

Citește și: Atenție, șoferi! Imagini video înspăimântătoare din București, cu „pirații” din trafic! 

Este posibil ca imaginea să fi fost surprinsă tot miercuri noaptea, când șoferul era căutat de Poliție, întrucât pe bara din spate se poate observa urma unei tamponări, produsă când respectivul încerca să scape de polițiști.

Pe parcursul nopții au apărut mai multe înregistrări video, transmise în direct pe rețelele de socializare, cu individul, un bărbat de 26 de ani, numit Șerban Antonio Michelle, când lua peste picior autoritățile. Individul s-a filmat la volan, pe stradă și chiar într-o cadă plină cu spumă.

Vezi și: Conduci acest model de Opel, produs între 2018 și 2020? Fugi la service cât mai rapid!

Epopeea s-a terminat pentru acesta joi de dimineață, 27 octombrie, când poliția i-a dat de urmă. Fiorosul bombardier kamikaze a fost găsit pitit, în cartierul Rahova, în casa mămăiței sale.  A fost încătușat și dus la Brigada Rutieră pentru audieri și la Insitututl Național de Medicină Legală, din București, pentru a descoperi dacă respectivul consumase subsanțe interzise.

Nu mai mă filmați! Ce vreți să faceți cu mine?”, a fost reacția individului, atunci când era băgat în mașina Poliției. Din fericire, s-au înregistrat doar pagube materiale minore.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net