Atenție, șoferi! Imagini video înspăimântătoare din București, cu „pirații” din trafic! Folosesc și copii

Ultima actualizare:

Fiecare perioadă de criză e marcată de apariția unor noi fenomene infacționale, iar Bucureștiul nu duce lipsă de asemenea situații.

„Pirații” din trafic folosesc și copii pentru a stoarce bani de la șoferi. Foto generic
„Pirații” din trafic folosesc și copii pentru a stoarce bani de la șoferi. Foto generic

Un fenomen cunoscut de ani buni în trafic, aplicat de escroci din întreaga lume, pentru a stoarce bani de la șoferi, a „erupt” și în București. Impostorii nu dau doi bani pe autorități și, mai grav, folosesc chiar copii în scenariile puse în scenă, mai precis direct în trafic.

Ce se întâmplă, de fapt? Un copil se aruncă în fața unei mașini, pe carosabil, apoi începe să se zvârcolească și să urle ca din gură de șarpe, ca și când ar fi fost accidentat de respectivul șofer. De nicăieri, apare un adult pus pe scandal, aparent rudă a victimei, gata să treacă cu vederea neatenția șoferului, evident, pentru suma potrivită de bani.

Citește și: Conduci acest model de Opel, produs între 2018 și 2020? Fugi la service cât mai rapid!

Un asemenea „accident” simulat a avut loc, recent, într-o zonă considerată de fițe a Bucureștiului, pe strada Tudor Vianu, din sectorul 1 al Capitalei, fix între Calea Floreasca și Calea Dorobanți. Mai precis, la o aruncătură de băț de sediul Inspectoratului General al Poliției Române!

Șoferul dispunea de o cameră de bord, care a surprins întreg momentul halucinant. Conducătorul rutier a lăsat geamul și i-a strigat copilului că s-a aruncat degeaba pe jos, întrucât are cameră video, iar în imagini se vede că mașina nu l-a atins deloc.

Ce urmează este incredibil! Copilul se ridică, precum un roboțel, de la sol, se duce glonț la geamul mașinii și începe să urle ca și când șoferul i-ar fi prins mâna la portieră. Evident, apare adultul, pe o trotinetă electrică.

Vezi și: Irinel Columbeanu s-a mutat în Colentina și conduce un Opel la mâna a doua

Din imagini se vede că respectivul ar fi vrut să lase trotineta pe mijlocul drumului, dar observând camera de bord se răzgândește. Se uită spre copil, uimit de inițiativa inventivă a acestuia de a simula un accident la portieră, și merge spre șofer: „I-ai prins mâna la ușă! De ce i-ai prins mâna?”. Șoferul se fâstâcește un pic, pus în fața scenariului de rezervă și reușește să îi răspundă: „Am cameră pe bord. Am filmat tot”.

Într-un final, situația se dezamorsează, mulțumită camerei de bord, care a înregistrat atât imaginile video, dar și coordonatele GPS. Imaginile s-au viralizat în mediul online, fiind publicate pe pagina Facebook „Bukureștiul”. La finalul înregistrării se poate observa cum puștiul nervos lovește doi bătrâni, aflați pe trotuar.

Nu rata nici: Care sunt cele mai bune cauciucuri de iarnă și când trebuie echipată mașina pentru sezonul rece 2022-2023

Dacă sunteți puși într-o situație similară, evitați să deblocați portierele sau să lăsați geamurile mașinii. Nu intrați în dialog cu nici unul dintre cei implicați în escrocherie, ci sunați direct la 112 pentru a solicita intervenția unui echipaj de Poliție. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net