Imaginile groazei din pasajul Unirii, când mașina ia foc. Ce a mai rămas din autoturismul incendiat

Ultima actualizare:

Un autoturism, în care erau doi adulți și un copil, a luat foc marți, în Pasajul Unirii din Bucureşti, la o oră de vârf.

Flăcările au izbucnit de sub motorul mașinii, un autoturism marca Mini Cooper, moment în care șoferul a oprit urgent. În mașină erau trei adulți și un copil mic. Aproximativ 100 de persoane au fost surprinse, în pasaj, la momentul izbucnirii incendiului.

Din imagini se poate observa că autoturismul a încetinit cu câteva momente înainte ca sub mașină să aibă loc ceea ce pare fi o explozie, flăcările cuprinzând, în cea mai mare parte, zona de sub motor. 

Citește și: Incendiu în pasajul Unirii. O mașină a izbucnit în flăcări: înăuntru se aflau un copil și părinții lui. Traficul este blocat

Pasagerii s-au autoevacuat, doi dintre ei scoțând de pe bancheta din spate landoul în care era un copil mic. Mașinile încep să se oprească, treptat, pe prima bandă din pasajul Unirii, unii dintre șoferi reușind să iasă din coloana formată. 

Doar caroseria calcinată a mai rămas din mașina cuprinsă de flăcări. Foto: Click!
Doar caroseria calcinată a mai rămas din mașina cuprinsă de flăcări. Foto: Click!

În cele din urmă, după ce flăcările au cuprins întreaga mașină, traficul a fost blocat complet în pasajul Unirii. Din fericire, toți soferii și mașinile au fost evacuate, singura daună considerabilă fiind autoturismul Mini Cooper, distrus în totalitate de flăcări.

Vezi și: Atenție, șoferi! Imagini video înspăimântătoare din București, cu „pirații” din trafic! Folosesc și copii

Pompierii au intervenit și, după stingerea incendiului, epava mașinii calcinate a fost ridicată din pasajul Unirii, însă traficul este, în continuare oprit. Se așteaptă curățarea adecvată a carosabilului și vor fi efectuate verificări amănunțite ale integrității elementelor care ar fi putut fi afectate de incendiu.

„A fost incendiu în Pasajul Unirii. Am stat aproximativ 20 de minute. Ne-au pus să dăm cu spatele, să evacuăm. Polițiștii au oprit traficul și am ieșit cu spatele”, a afirmat un martor. 

La fața locului au venit 8 autospeciale de stingere și 5 mașini SMURD.  Conform ISU, au fost evacuate toate persoanele din tunel, iar în pasaj au rămas doar forțele de intervenție. Pe de altă parte, șeful DSU Raed Arafat a declarat că mașina de pompieri nu a intrat în pasaj pentru că aceasta este procedura, din cauza fumului. 

Nu rata nici: Pasajul Unirii, din București, blocat, din nou! Un camion a pulverizat bariera metalică de la intrare

Arafat a anunțat că toți oamenii au fost evacuați, iar în tunel sunt circa 20 de mașini. Incendiul a fost stins, iar accesul proprietarilor mașinilor a fost permis imediat ce pompierii au considerat că situația nu a mai prezentat nici un pericol.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net