Incendiu în cartierul vedetelor! A ars un bloc din Cartierul Francez. Cine locuiește acolo

Cartierul Francez e în flăcări! Un puternic incendiu a mistuit ultimul etaj al unui bloc din luxosul cartier francez din București, o zonă de fițe, unde au case multe vedete autohtone.

Cine sunt vedetele din blocul afectat din Cartierul Francez

Incendiul a izbucnit marți, 11 octombrie, la orele serii, iar blocul afectat de foc din Cartierul Francez din Capitală nu duce lipsă de proprietari celebri. Loredana Chivu și fostul fotbalist Marius Niculae ar locui în respectivul imobil, conform gandul.ro

De asemenea, sursa citată transmite că în vecinătate ar avea o locuință și Florin Salam, tot în Cartierul Francez din București.

Anterior, conform Antena 3, imobilul ar fi fost un hotel, numit Persepolis, transformat, ulterior, în bloc cu apartamente.

Citește și: După ziua lui Vladimir Putin, un pod inaugurat de el în Crimeea a fost cuprins de flăcări

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București, a declarat la Antena 3. „Suprafața estimată în urmă cu scurt timp era de 80 de metri pătrați. Informațiile transmise de comandantul intervenției ne arată că, cel puțin până în acest moment, nu sunt victime. Este o ardere foarte intensă.

Există și posibilități de propagare a incendiului la un alt imobil de locuit, aflat în imediata vecinătate, tot la partea superioară. Este posibil ca numărul de resurse să crească. În acest bloc au fost luate măsuri pentru stingerea incendiului, dar și pentru evacuarea persoanelor de la parter către partea superioară. În funcție de modul de manifestare al incendiului, se pot lua măsuri și pentru evacuarea preventivă a locatarilor din imobilul expus acestui risc”.

Vezi și: Fantomele trecutului: tragedia în care au murit 116 copii

De la fața locului nu a lipsit nici primărița sectorului 1, Clotilde Armand. Aceasta a fost acuzată că a făcut show, apărând îmbrăcată în echipament de pompier, nou nouț, în timp ce pompierii veritabili se luptau, în spate, cu flăcările. Clădirile din acest cartier sunt foarte apropiate, astfel, riscurile sunt enorme.

În cele din urmă, în jurul orei 21.00, după câteva ore, incendiul a fost lichidat, conform informațiilor transmise de pompieri. În acțiune au fost implicate aproximativ 20 de autospeciale.

Iată și: Brigitte Macron, huiduită, înjurată şi criticată de vecini! Dezvăluiri incendiare

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg