După ziua lui Vladimir Putin, un pod inaugurat de el în Crimeea a fost cuprins de flăcări

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

La o zi după ce Vladimir Putin a împlinit 70 de ani, vineri, 7 octombrie,  un pod inaugurat de acesta în regiunea ucraineană anexată, Crimeea, a fost curins de flăcări.

De ziua lui Putin, erau asasinate persoane incomode „țarului de la Kremlin”

De obicei, ziua de naștere a lui Vladimir Putin era marcată de asasinate „misterioase”, țintele fiind oponenți de-ai președintelui Federației Ruse, jurnaliști sau politicieni.

Sâmbătă, 8 octombrie, de dimineață, imagini răspândite pe rețelele de socializare arată podul din strâmtoarea Kerci în flăcări imense, iar un videoclip arată că o secțiune rutieră a podului a cedat complet și s-a prăbușit în mare, transmite Adevărul.

Citește și: Dezvăluiri horror ale soldaților ruși, în apelurile date către familiile lor. „Așa că s-a decis împușcarea lor"

Locuitorii din zonă au declarat că au auzit explozii puternice sâmbătă dimineață, în jurul orei locale 6.00. Un tren care transporta cisterne, de pe pod, a luat foc, potrivit unui oficial din Crimeea, a relatat agenția TASS.

Oleg Kryuchkov, consilier local, a declarat că un vagon-cisternă cu combustibil a luat foc pe o porțiune a podului din Crimeea. 

„Din primele cercetări reiese că o cisternă cu combustibil a luat foc într-una dintre porțiunile podului. Este prea devreme pentru a vorbi despre cauze și consecințe. Se lucrează la stingerea incendiului”, a scris Kryuchkov pe canalul său Telegram.

Vezi și: Răzbunarea ucrainenilor față de trădătorii care s-au aliat cu rușii: „Îi vânăm și îi împușcăm ca pe porci"

Evident, circulația pe pod a fost oprită în totalitate. În condițiile în care, în ultima vreme, armata rusă este forțată să se retragă tot mai mult în fiecare zi, un ofițer american a declarat că „recucerirea Crimeii de către Ucraina este acum o posibilitate clară și nu mai poate fi exclusă”.

Unele imagini care circulă pe rețelele de socializare par a prezenta momentul când podul ar fi fost lovit de o rachetă, iar informații neconfirmate de Kiev vorbesc de o lovitură a armatei ucrainene. Imaginile nu au putut fi verificate deocamdată.

Nu rata nici: Zeci de tone de medicamente şi alimente pentru Ucraina

Podul Crimeei a fost construit de ruși după invadarea din 2014 a peninsulei și a fost inaugurat chiar de Vladimir Putin, în 2018, liderul de la Kremlin conducând personal un camion pentru a demonstra rezistența podului de importanță strategică. De câteva luni se discută despre faptul că armata ucraineană urma să bombardeze acest pod.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net