Mircea Badea, reacție fabuloasă după ce Delia a anunțat că nu vrea să aibă copii

Ultima actualizare:

După ce Delia a recunoscut public că nu-și dorește un copil, Mircea Badea a avut o reacție complet neașteptată. Ce a spus prezenzatorul de la Antena 3 CNN?

Mircea Badea a avut o reacție complet neașteptată după ce Delia a anunțat că nu vrea copii
Mircea Badea a avut o reacție complet neașteptată după ce Delia a anunțat că nu vrea copii

Delia a stârnit multe controverse după explicațiile pe care le-a dat privind motivul pentru care nu dorește un copil. Vedeta, care are o carieră de succes și o relație superbă plină de călătorii, nu se vede în postura de mamă, deși a ajuns la vârsta de 40 de ani.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a precizat Delia.

„Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!”, a spus îndrăgita cântăreață.

Vezi și: Delia, agasată și urmarită de un individ dubios în Herăstrău: «E noapte, mi-a băgat lanterna în ochi»

Reacția lui Mircea Badea: „Argumentele Deliei cu planeta... serios?!”

Cunoscutul realizator TV nu a fost complet de acord cu argumentele cântăreței privind decizia de a nu face copii. Mircea Badea a analizat la Antena 3 CNN afirmațiile făcute de Delia. 

„Încerc să o apăr pe Delia. A face un copil este un gest egoist. A nu face un copil este, de asemenea, un gest egoist. Probabil că pe Delia au înnebunit-o fanii și jurnaliștii cu întrebarea „tu de ce nu faci un copil? tu când faci un copil?” Și atunci a răbufnit, ca să zic așa. Adevărul meu, în legătură cu acest subiect, este: să faci un copil este un gest absolut egoist. Să nu faci un copil este un gest la fel de egoist.  

Dacă alegi să faci un copil, tu pentru cine îl faci? Pentru țară? Nu. Pentru planetă? Nu. Pentru el? L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă. Cei care se gândesc că a face un copil este un lucru care îi face mai buni... nu este așa. Nu sunt nici mai buni, nici mai răi. 

A alege să nu faci un copil pentru că vrei să pleci de acasă și să vii când dorești, ca Delia, este o gândire la fel de egoistă cu decizia de a face un copil. Dar argumentele Deliei cu planeta... serios?! Cineva - oricine - își ia deciziile în funcție de planetă?! Absolut nu. Oricum, decizia de a avea copii este crâncen personală pentru că este foarte egoistă. Nu este ceva rău a fi egoist”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN, conform dcnews.

Vezi și: De ce evită Mircea Badea să plătească cu cardul? Motivul te va îngrijora

„Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii”

Totodată, Mircea Badea a spus că nimeni nu ar trebui să justifice decizia de a nu face copii. Acesta consideră că Delia nu trebuie să dea „socoteală” nimănui.

„Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E ok, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă”, a mai spus Mircea Badea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (21) jpg
cub marius elisei png
cub anda adam png
Tudor Chirilă jpg
image png
banner otil dragusanu chirila png
image png
banner oana roman vica blochina png