De ce evită Mircea Badea să plătească cu cardul? Motivul te va îngrijora

Ultima actualizare:

Într-o lume în care bani cash sunt folosiți tot mai rar, Mircea Badea a făcut câteva afirmații interesante privind plata cu cardul. Realizatorul emisiunii „În gura presei' a explicat de ce este adeptul banilor fizici. Sigur te va pune pe gânduri explicația vedetei.

În cea mai recentă ediție a cunoscutei emisiuni de la Antena 3, Mircea Badea a afirmat că este în continuare „fan cash”. Inițial, prezentatorul TV a făcut câtva referiri la șeful ANAF, Lucian Heiuș, care a anunțat că recomandă plata cu cardul.

Partenera moderatorului este HOT! Carmen Brumă, goală la duș. Așa o vede doar Mircea Badea!

"Ați obserrvat? Șeful ANAF este foarte prolific. Generează content non-stop, mereu asa ceva de comunicat. 'Șeful ANAF recomandă plata cu cardul pentru ca sumele să fie sigur fiscalizate'.

Aaa, în sensul ăsta - ai plătit cu cardul, i-a intrat în cont comerciantului, deci comerciantul trebuie să plătească. Subțire argumentul, dacă e acesta”, a declarat Mircea Badea, precizând apoi care este pericolul plății cu cardul.

Vezi și Cum arată casa în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Motivul pentru care Mircea Badea evită să plătească cu cardul

Cunoscutul moderator a explicat că rămâne adeptul plății cash, „din toate motivele corecte”. Totodată, Mircea Badea consideră că prin plata cu cardul oameni pot fi monitorizați „la orice”.

„Eu în continuare rămân fan cash, din toate motivele corecte. Doamne, câtă propagandă ineptă a fost: 'Mijlocul modern de plată!'. Da, ca să poți fi monitorizat la orice. Absolut! Cred că e modern, în continuare sunt fan cash", a spus prezentatorul emisiunii „În Gura Presei”, conform Antena 3.

În aceeași ediție, Mircea Badea a vorbit și despe plafonarea preţului la combustibil - o problemă pentru care nu vede „niciun fel de soluție”. Totodată, partenerul lui Carmen Brumă este îngrijorat că, pe acest subiect, cel mai raţional este fostul premier Florin Cîţu.

„Asta e cu adevărat înspăimântător. Domnul Cîţu nu bate câmpii în câteva lucruri pe care le spune cu privire la preţul combustibilului. (...) Nu există niciun fel de soluţie, nici măcar un fel de soluţie cu privire la preţul combustibilului, este o teză moartă, nu ca dezbatere, dar niciun fel de soluţie nu e”, a concluzionat moderatorul de la Antena 3.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net