Carmen Brumă, goală la duș. Așa o vede doar Mircea Badea!

Ultima actualizare:

Carmen Brumă, de la Medicool, le-a arătat de curând urmăritorilor ei din mediul online cum își aranjează buclele, iar întregul proces a presupus și o serie de imagini „fierbinți”, de la piscină și din duș! Iată ce filmuleț a publicat partenera lui Mircea Badea!

Carmen Brumă, „țiplă” în costum de baie, la 45 de ani! Foto: Instagram
Carmen Brumă, „țiplă” în costum de baie, la 45 de ani! Foto: Instagram

Carmen Brumă s-a mândrit întotdeauna cu silueta sa, astfel că nu se sfiește să o prezinte și pe rețelele de socializare. De curând, partenera lui Mircea Badea s-a filmat în ipostaze în care poate doar prezentatorul TV o vede, luând camera de filmat după sine chiar și la duș.

Nu rata: Poză rară cu Mircea Badea, publicată de Carmen Brumă: la bustul gol, plin de mușchi și cu țigara în colțul gurii

Carmen Brumă, „țiplă” în costum de baie, la 45 de ani

Carmen le-a arătat urmăritorilor ei pas cu pas cum procedează pentru a-și defini cu ușurință buclele, fără să sară peste niciun pas. Așadar, aceasta a început cu o „vizită” în duș. În timp ce s-a spălat pe păr, antrenoarea personală a stat cu spatele dezgolit „la public”, iar pentru cei ce își doreau să vadă „mai mult”, au existat negreșit și ipostazele de la piscină, în costum de baie.

În vârstă de 45 de ani, Carmen Brumă și-a păstrat silueta tonifiată cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului, având în vedere că este pasionată de fitness și nutriție. Cel mai bun exemplu al priceperii sale în aceste domenii este chiar propriul corp, care este mereu pus în valoare atunci când îmbracă costumul de baie!

Vezi și: Carmen Brumă, sfaturi pentru persoanele care vor să slăbească. Când nu e bine să ne cântărim

Carmen ne dezvăluia, în urmă cu ceva vreme, și care sunt „secretele” unei siluete de invidiat. Aceasta a explicat că nu a suferit, de-a lungul timpului, oscilații de greutate, iar asta pentru că din viața ei nu lipsesc sportul și o alimentație echilibrată și variată. Doar o dată pe săptămână „își dă voie” să mănânce dulciuri!

Care este secretul siluetei lui Carmen Brumă

Pozez în costume de baie de foarte mult timp. Sunt o femeie care se simte bine în corpul ei şi care are o meserie care presupune şi acest gen de expunere pe care o consider necesară atunci când vinzi programe de slăbit şi transformare corporală. Cei care urmează programele mele o fac şi pentru că au încredere că eu fac ceea ce îi sfătuiesc pe ei să facă. (..)

 O dată pe săptămână, de obicei în weekend, îmi dau voie să mănânc tot ce vreau. Iar la mine asta înseamnă dulciuri. În ziua respectivă trebuie să fac obligatoriu sport.

Îmi este greu să dau exemple pentru că nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta! Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente.”, declara Carmen Brumă pentru Click!, în cadrul unui interviu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net