Carmen Brumă arată superb! Imagini de senzație din vacanța de lux, în Turcia, cu Mircea Badea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedeta Antenei  1, Carmen Brumă, s-a bucurat de timp de calitate petrecut împreună cu familia ei, în vacanța de sărbători. Vedeta a optat să plece din București de Paște și s-a oprit în Turcia, alături de Mircea Badea, partenerul ei de viață, și de băiatul lor, Vlăduț.

Carmen Brumă arată superb! Imagini de senzație din vacanța de lux, în Turcia, cu Mircea Badea
Carmen Brumă arată superb! Imagini de senzație din vacanța de lux, în Turcia, cu Mircea Badea

Vacanța a fost una de lux, având în vedere că familia Brumă-Badea a optat pentru o cazare la un binecunoscut resort turcesc frecventat de vedete, cu servicii all inclusive. Și așa cum ne-a obișnuit, Carmen Brumă a plecat de acasă pregătită. Vedeta a făcut furori peste hotare nu doar cu o super siluetă, ci și cu o adevărată colecție de costume de baie, care mai de care mai apetisante.

Că are un corp fără cusur știm deja, dar în mod surprinzător silueta ei pare să nu fi suferit modificări din cauza baclavalelor și a altor dulciuri tradiționale. La cum arată la plajă și cum s-a pozat în piscină Carmen Brumă, mâncarea în exces din vacanță nu reprezintă o problemă. Cel puțin nu pentru ea! De ce anume, a povestit chiar vedeta pentru Click!

“Am mâncat cu cap, mi-am făcut poftele și am făcut sport zilnic pentru că asta mă relaxează. Apreciez faptul că din ce în mai multe resorturi care practică sistemul all inclusive au o ofertă similară și la capitolul activități sportive”, ne-a declarat Carmen Brumă.

Ce colecție de costume de baie are Carmen Brumă

Cât despre costumele de baie care îi pun în valoare corpul bine lucrat la sală, Carmen Brumă a povestit:

,,O femeie nu are niciodată suficiente costume de baie! Nu știu dacă e un citat celebru dar mie mi se potrivește perfect. Ați văzut probabil din postările mele, de pe rețelele de socializare, că-mi place să-mi cumpăr în fiecare vară costume de baie noi, chiar dacă nu aș avea nevoie, iar cele din sezonul trecut nu sunt nici pe departe uzate.

Evident că nu reușesc să mă opresc la unul sau două costume și, deși îmi promit că nu voi mai face asta, ajung să-mi achizitionez în fiecare vară câte 6-7 costume de baie! Și uite așa am ajuns la vreo 30 de bucăți strânse de-a lungul verilor trecute. Sunt convinsă că multe dintre voi, cele care mă urmăriți, aveți aceleași obiceiuri, de multe ori inutil costisitoare pentru bugetul personal.”, a mărturisit vedeta Antenei 1.

Ce conține meniul lui Carmen Brumă

Pe 9 Mai, Carmen Brumă împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani. Așa cum spunea într-un interviu pentru Click!, vedeta știe cum să îmbine alimentația cu sportul și ne-a dezvăluit la momentul respectiv cum arată meniul ei și ce conține. Posibil ca între timp să mai fi suferit mici modificări, cert este că Brumă este adepta fructelor și a legumelor proaspete și de sezon.

Micul dejun e din punctul meu de vedere una dintre cele mai importante mese ale zilei. Eu prefer un mic dejun consistent cu surse bune de carbohidrați și proteine. Un exemplu ar fi:

2 ouă fierte,1 ardei gras, 2 felii de pâine integrală, 1 iaurt mic simplu, cafea sau ceai. La prânz, ideal în perioada asta ar fi o supă cremă de dovleac și o friptură la cuptor cu salată de sfeclă. Sunt alimente de sezon  bogate în nutrienți importanți pentru organism care îți țin de foame o perioadă lungă de timp.

Masa de seară conține alimente ușoare și puțini carbohidrați. De cele mai multe ori aleg o friptură (pui, pește, vită, mușchi de porc) cu legume proaspete (fără sosuri). Întotdeauna este cea mai sigură combinație pentru că are un grad mare de sațietate și nu îngrașă.

Mănâncă 3 mese principale care să conțină proteină animală și salată din legume proaspete. Mănâncă desertul la sfârșitul mesei, nu între mese sau în loc de masă astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare. Excepția este masa de seară la care te abții de la desert. Înainte sau după masă fă mișcare, evident în apropierea locuinței, conform prevederilor legale: o oră de mers alert, alergare, mers cu bicicleta, rolele, etc.”, ne-a mai spus Carmen Brumă pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net