Carmen Brumă pleacă de la emisiunea Medicool?! Noua ofertă primită de la Antena 1

Ultima actualizare:

Emisiunea Medicool de la Antena 1 merge foarte bine în sezonul în care Carmen Brumă s-a alăturat acesteia în calitate de coprezentator alături de o echipa de medici. Emisiunea a fost lider de piață, obiectiv greu de atins pentru o emisiune cu profil medical la o televiziune generalistă unde divertismentul este regele. Click! a aflat pe surse că vedeta a primit deja o nouă ofertă din partea trustului.

Carmen Brumă pleacă de la emisiunea Medicool?! Noua ofertă primită de la Antena 1
Carmen Brumă pleacă de la emisiunea Medicool?! Noua ofertă primită de la Antena 1

Pare că perioada bună prin care trece Carmen Brumă se "datorează" trezitului foarte devreme cu care a obișnuit-o fiul său. Vedeta le-a împărtășit prietenilor ei online, pe rețelele de socializare, că fiul ei Vlad se trezește chiar și înainte de ora 5 dimineața și că ajung la școală primii, chiar și înaintea portarului.

Citește și Carmen Brumă, detalii rare despre viața de familie. De ce nu își expune fiul pe social-media

Cu siguranță trezitul de dimineață face bine la siluetă dar și dieta pe care Carmen o ține de foarte mulți ani. Cunoscută pentru programele ei de slăbit și transformare corporală, vedeta i-a provocat recent pe urmăritorii săi să se abțină 14 zile de la zahăr. Provocarea lui Brumă, pe care au acceptat-o multe urmăritoare dura 14 zile și cuprindea următoarele reguli:

- Excluderea oricărui produs care conține zahăr adăugat sau îndulcitori

- Consumul zilnic a 3 legume crude diferite

- Excluderea oricăror băuturi dulci Efectele vor fi benefice atât asupra sănătății cât și aspectului fizic de care multe femei sunt interesate mai ales acum înainte de sezonul cald

Anul acesta împlinește 45 de ani

Pe 9 mai, Carmen Brumă împlinește anul acesta 45 de ani. Vedeta e renumită pentru silueta ei care este ca trasă prin inel și pentru meniul de la care nu se abate pentru a se menține în formă. Brumă își permite să poarte orice pentru că trupul ei pare ca și sculptat. Iar regulile de la care nu se abate niciodată pentru a-și menține greutatea în frâu și pe care le recomandă mereu, sunt acestea:

Citește și Poză rară cu Mircea Badea, publicată de Carmen Brumă: la bustul gol, plin de mușchi și cu țigara în colțul gurii

“1.  Nu sări niciodată peste micul dejun!  Este prima masă a zilei! Organismul se trezește și are nevoie de combustibil așa cum o mașină are nevoie de benzină atunci când pleci la drum. Trebuie să îl alimentăm! În felul ăsta îți controlezi mult mai bine apetitul, pe lângă faptul că ai un aport de energie necesar la începutul zilei! 

 2. Să ai 3 mese pe zi pentru că rezervorul nostru este limitat – asta ca să păstrăm comparația cu mașina,  și atunci avem nevoie de o alimentare constantă! Mănâncă de 3 ori pe zi! 

3. Ultima masă să fie cu 3-4 ore înainte de culcare! După ce ai mâncat ultima masă trebuie să ai o pauză alimentară, adică nu mănânci nimic până la culcare și nu bei altceva în afară de apă.  

 Dacă respecți aceste reguli simple cu siguranță vei da jos câteva kilograme!”, ne asigură Carmen Brumă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 38 22 jpeg
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 02 40 jpeg
Cea de-a treia ediție „Românii au talent” din acest an e plină de culoare cu Urban Verbunk
image png
netflix jpg
banner jean de la craiova png
banner sanziana buruiană png
banner laurette ion tiriac png
image
actualitate.net
image
actualitate.net