Carmen Brumă, detalii rare despre viața de familie. De ce nu își expune fiul pe social-media

Ultima actualizare:

Carmen Brumă, 44 de ani, are un băiețel de 7 ani, cu prezentatorul Mircea Badea, iar frumoasa brunetă este foarte protectoare cu fiul ei, pe care vrea să-l țină de parte de rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit care este motivul ce a determinat-o să fie atât de discretă în privința vieții de familie. 

Fanii lui Carmen Brumă sunt convinși că vedeta și a mărit buzele jpeg

Carmen Brumă are o familie superbă și chiar dacă prezentatoarea nu este căsătorită cu Mircea Badea, cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. 

Prezentatoarea este foarte mândră de fiul ei, care manifestă încă de la o vârstă fragedă, înclinații deosebite. Vlad citește încă de la 3 ani și a dezvoltat o adevărată pasiune pentru autoturisme, astfel că a învățat fiecare piesă. 

Citește și Poză rară cu Mircea Badea, publicată de Carmen Brumă: la bustul gol, plin de mușchi și cu țigara în colțul gurii

Cu toate acestea, Carmen Brumă este destul de discretă în ceea ce privește viața personală și rareori împărtășește fanilor pe rețelele de socializare poze cu partenerul sau copilul ei. 

Brumă a vorbit pentru prima dată despre motivul care o determină să îl țină pe fiul ei departe de social media. 

„Am pus fotografii cu el, dar extrem de rar. Motivele sunt atât cele enumerate de tine, plus faptul că am simţit că nu e corect faţă de el deocamdată. Nu ştiu să explic foarte bine, dar pur şi simplu am simţit asta!

Conturile de pe reţelele de socializare sunt exact ca nişte posturi de televiziune – nu-ţi place postul meu, schimbi pe altul. Nu faci faţă convenţiei, jocului, îţi închizi contul şi gata. Nu poţi să ai doar like-uri şi adulaţie.

E normal şi chiar sănătos să ai parte şi de hate-ul ăsta. Sincer, mi se par uşor puerile lamentările în legătură cu hate-ul din online”, a declarat Carmen Brumă într-un interviu pentru viva.ro.

Carmen Brumă este un părinte mai restrictiv

Carmen Brumă a oferit detalii rare despre dinamica dintre ea și Mirea Badea, în rolul de părinți pentru micuțul Vlad. Prezentatoarea a recunoscut că a păstra un echilibru este destul de dificil, mai ales că ea tinde să fie un părinte mai restrictiv, pe când partenerul ei cedează mai ușor capriciilor fiului lor. 

Citește și Carmen Brumă, sfaturi pentru persoanele care vor să slăbească. Când nu e bine să ne cântărim

„Vlad e legat de amândoi într-un mod diferit. Sunt activităţi pe care preferă să le facă împreună cu mine, iar altele împreună cu Mircea. Încercăm să ne împărţim şi aici rolurile. Nu cred că e bine pentru un copil să aibă un părinte răspunzător exclusiv cu interdicţiile, iar celălalt să fie eroul salvator.

Nu avem o reţetă fixă, încercăm să menţinem un echilibru. E adevărat că tata cedează mai uşor atunci când vine vorba despre cumpărat ceva”, a completat Carmen Brumă, în același interviu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net