Mircea Badea surprinde: ”Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos. Nu mă confundați cu Carmen”

image
Carmen Brumă și Mircea Badea, în vacanțăfoto: Instagram

La 47 de ani, Mircea Badea este într-o formă fizică de invidiat. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a făcut dezvăluiri despre stilul său de viață. Deși toată lumea ar fi crezut că Mircea Badea este influențat de partenera sa de viață, Carmen Brumă, la acest aspect, realizatorul a declarat că, dimpotrivă, în ultimii ani s-a lăsat și de sport și de mâncarea sănătoasă.

Mircea Badea a șocat, duminică seară, când a făcut mărturisiri despre actualul său stil de viață, care nu este nici pe departe influențat de iubita lui, Carmen Brumă. Prezentatorul de la Antena 3 a dezvăluit în emisiunea „Punctul de întâlnire” că nu mai merge la sală de multă vreme, doarme foarte puțin și nu are deloc grijă la alimentele pe care le consumă. „Despre mine se scriu niște inexactități totale. Mircea Badea, eu sunt, care știţi are un stil de viață sănătos...Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viață sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viață sănătos. Un tip care se duce la sala de forță. Nu mă duc la sala de forță! Care mănâncă sănătos... Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viață. Îmi confundă mie stilul de viață cu cel al lui Carmen.

Nu are nicio legătură, dar nici cea mai mică legătură, stilul de viață al lui Carmen cu stilul meu de viață”, a declarat Mircea Badea, la Antena 3.

"Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță"

La polul total opus, Carmen Brumă, iubita prezentatorului emisiunii „În gura presei”, este cunoscută pentru stilul alimentar sănătos pe care-l ține de ani buni. „Stilul meu de viață este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viață de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineața, uneori dorm cinci ore, uneori dorm șapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putință. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, știi, desfac celofanul și mănânc tabla zincată dinăuntru. S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut niște cantități respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos și nu mă duc la sala de forță”, a adăugat realizatorul de la Antena 3.

Citește și:

INTERVIU Carmen Brumă: «O dată pe săptămână mânânc ce vreau». Totul despre pozele sexy și dietă

Carmen Brumă, sfaturi esențiale: «Beți apă imediat ce vă treziți din somn». 5 alimente pe care vedeta nu le ratează

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Prințul Harry și Meghan Markle png
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
champions league - shutterstock
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg