Carmen Brumă, sfaturi pentru persoanele care vor să slăbească. Când nu e bine să ne cântărim

Ultima actualizare:

Carmen Brumă are 44 de ani și o energie debordantă. Jurnalista este pasionată de sport și a reușit să ajute zeci de persoane să ajungă la greutatea dorită și să aibă un stil de viață sănătos. Carmen Brumă este și tehnician nutriționist, dar și antrenoare de fitness și aerobic, iar activitatea fizică este nelipsită din viața sa.

image

Carmen Brumă arată incredibil la 44 de ani. Are un trup tras ca prin inel, iar fericirea i se citește pe chip. Nu consumă mâncare de tip fast food și petrece ore întregi în sala de sport, iar rezultatele se pot vedea cu ușurință.

Carmen Brumă a dezvăluit admiratorilor de pe Instagram când nu ar trebui să se cântărească pentru că numărul de kilograme pe care îl văd pe cântar nu este neapărat relevant, Conform lui Carmen Brumă, femeile ar trebui să evite să se cântărească înainte sau în timpul ciclului menstrual întrucât kilogramele în plus afișate se datorează retenției de apă din organism specifice acestei perioade.

Nici după o seară în care am ieșit în oraș și am consumat băuturi alcoolice nu este indicat să ne cântărim. Dacă am consumat mulți carbohidrați și alimente sărate ar fi bine să stăm departe de cântar, ne sfătuiește Carmen Brumă. 

În cele din urmă, dacă am făcut efort fizic intens, precum participarea la un semimaraton sau la un maraton, este indicat să nu ne cântărim imediat, căci corpul trece printr-un proces de refacere muscularp, iar organismul reține apă, dezvăluie Carmen. 

Carmen Brumă a împărtășit recent fanilor un mic pont de care ține cont pentru a-și fortifia organismul. Vedeta a mărturisit că de câteva luni bune consumă miere de manuka, cunoscută pentru proprietățile ei antibacteriene, antivirale, antiseptice și antiinflamatorii.

"Ca să vă fie foame dimineaţa, nu mâncaţi nimic cu 4 ore înainte de a vă culca seara. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol. După somn organismul este puternic deshidratat. Eu iau de câteva luni mierea de manuka, câte o linguriţă în fiecare dimineaţă pentru întărirea sistemului imunitar. Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi e folosită în ameliorarea unor de probleme de sănătate", a povestit Carmen Bruma. 

  uteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net