Strategii de vacanță cu Carmen Brumă. Cum arată meniul ei de concediu: "M-am obișnuit să mănânc înghețată la micul dejun"

carmen bruma mircea badea jpeg
Carmen Brumă și Mircea Badea, în vacanțăfoto: Instagram

Carmen Brumă (44 de ani) a avut o vară plină. Dar pentru că are proiecte noi și trebuie să se mobilizeze să revină în forță, vedeta ne-a povestit cum își revine după vacanță, sfaturi pe care oricare dintre noi ar trebui să le poată urma.

“Am avut o vară foarte plină cu vacanțe, la munte și la mare, destinații noi, proiecte interesante. Ne așteaptă o toamna cu emoții, pentru că Vlad începe clasa 0, iar eu sunt mult mai emoționată decât el. De școală ne pregătim cu gândul, deocamdată. Am luat ghiozdan și cam atât. În rest, am un program la care lucrez și pe care sper să-l lansez până la sfârșitul anului, care să completeze cele 6 programe de slăbit și transformare corporală existente pe www.carmen-bruma.ro”, a  declarat, pentru Click!, vedeta care a încins Instagramul, postând o a două poză pe anul acesta cu partenerul său de viață, Mircea Badea (47 de ani), amândoi fiind în piscină, în vacanță. Mircea îi ține mâna pe posterior și zâmbește, mândru, fotografia fiind făcută de Adina Halas, buna prietenă a lui Carmen Brumă.

Carmen Brumă: "Pentru mine, vacanța înseamnă răsfăț"

Și pentru că vara a fost fierbinte și plină de vacanțe pentru Carmen Brumă, vedeta ne-a mărturisit cum își revine după concediu și ce ar trebui să facem și noi pentru a ne relua obiceiurile zilnice cu spor. “Pentru mine vacanța înseamnă răsfăț, iar răsfățul vine la pachet și cu plăceri culinare care îngrașă. De-a lungul timpului am experimentat mai multe strategii, astfel încât să nu-mi anulez eforturile de până atunci, dar în același timp să mă bucur de concediu și să nu-mi refuz nicio plăcere….poate doar să o amân puțin. Iată ce a funcționat în cazul meu!

Strategii ca să ne revenim după concediu

  • Alimentele periculoase pentru silueta le mănânc în prima parte a zilei până la ora 15-16. La început mi se părea un pic ciudat să mănânc înghețată sau amandine la micul dejun dar m-am obișnuit imediat.
  • Masa de seară conține alimente ușoare și puțini carbohidrați. De cele mai multe ori aleg o friptură (pui, pește, vită, mușchi de porc) cu legume proaspete (fără sosuri). Întotdeauna este cea mai sigură combinație pentru că are un grad mare de sațietăte și nu îngrașă (presupunem că nu mănânci 1 kg de carne).
  • Întotdeauna fac mișcare în vacanță! Nu e o corvoadă, e o plăcere la care nu renunț. Pot să o fac oriunde, în camera de hotel, în aer liber și nu am nevoie de niciun echipament sofisticat. Mă folosesc de scaune, pat, canapea, prosoap, perete, geamantan etc.
  • Dacă totuși s-a întâmplat și ai pus câteva kilograme, nu dispera dar nici nu  le ignora, e important să le dai jos acum.
  • Pe site ul meu, www.carmen-bruma.ro, găsești exemple concrete de planuri alimentare pentru slăbit și antrenamente pentru acasă.

Cele mai importante reguli ca să dai jos kilogramele acumulate în vacanță:

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
prodan reghe
arme ucraina
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg