Ce mâncare îi pune Carmen Brumă fiului ei, la pachet. Rețeta completă

Ultima actualizare:

Carmen Brumă (44 de ani) le-a arătat recent fanilor virtuali cum arată o gustarea pe care fiul ei și al lui Mircea Badea, Vlăduț, o are în ghiozdan, la școală. Este vorba despre brioșe cu urdă grasă, care au fost gata în doar câteva minute.

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Oricât ar fi de ocupată, Carmen Brumă s-a obișnuit să gătească zilnic tot felul de bunătăți pentru pachețelul fiului ei, Vlăduț, care are 6 ani și 9 luni și este în clasa pregătitoare. Cea mai nouă rețetă a împărtășit-o cu cei peste 200.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram. Așadar, iată ce conțin bioșele cu urdă grasă, pe care Carmen Brumă i le pune la pachet fiului ei. Carmen a mixat 2 linguri de făină fără gluten, 3 linguri pline de urdă grasă, un ou de țară, două linguri de zahăr brun, o linguriță de ulei, un vârf de lingură de praf de copt, un pliculeț de zahăr vanilat. În jumătate din compoziție a adăugat o linguriță de cacao.

În loc de cacao puteți folosi pudra de roșcove

În loc de cacao puteți folosi pudră de roșcove, superalimentul care înlocuiește ciocolata. Pudra de roșcove sau carobul se obține prin macinarea tecilor arborelui de carob, obținându-se astfel pudra, un aliment extrem de sănătos, recomandat, în special, în alimentația copiilor, care îl pot consuma ca înlocuitor de cacao. Compoziția pentru brioșe a fost pusă în forme speciale, iar tava a stat la cuptor aproximativ 15 minute. Sunt hrănitoare și se păstrează mai multe zile, fiind o variantă ideală pentru gustarea unui școlar.

image

Tot pe rețelele sociale, Carmen Brumă a dezvăluit și câteva sfaturi pentru un mic dejun ideal, însă aceste ponturi destinate adulților. Aplică aceste sfaturi pentru a avea un tonus excelent, cu minimul necesar de calorii.

"Ca să vă fie foame dimineaţa, nu mâncaţi nimic cu 4 ore înainte de a vă culca seara. Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să bei un pahar mare de apă pe stomacul gol. După somn organismul este puternic deshidratat. Eu iau de câteva luni mierea de manuka, câte o linguriţă în fiecare dimineaţă pentru întărirea sistemului imunitar. Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi e folosită în ameliorarea unor de probleme de sănătate", a scris Carmen Brumă pe Facebook.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net