INTERVIU Carmen Brumă: «O dată pe săptămână mânânc ce vreau». Totul despre pozele sexy și dietă

20 februarie 2020
image
Este adepta dietelor și a sportului

Carmen Brumă a devenit o apariţie incendiară. Pe zi ce trece, vedeta de 42 de ani este din ce în ce mai sexy şi nu se sfieşte să îşi pună în evidenţă trupul bine lucrat la sală. Exagerează sau nu atunci când îşi etalează fustele scurte sau costumele de baie chiar şi în zăpadă?

Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru Click!, că atâta vreme cât vinde programe de slăbit şi transformare corporală trebuie să fie cea mai bună variantă a ei! Mai nou, vedeta lansează programul ”Suplă şi Sănătoasă în post by Carmen Brumă”.Click!: Carmen, eşti extrem de sexy în ultima vreme! Ba apari dezbrăcată la munte, în costum de baie în zăpadă, ba cu fuste super scurte şi mulate. Ce se întâmplă?Carmen Brumă: Mulţumesc pentru compliment. Nu percep nici un fel de schimbare de atitudine din partea mea. Pozez în costume de baie de foarte mult timp. Sunt o femeie care se simte bine în corpul ei şi care are o meserie  care presupune şi acest gen de expunere pe care o consider necesară atunci când vinzi programe de slăbit şi transformare corporală. Cei care urmează programele mele o fac şi pentru că au încredere că eu fac ceea ce îi sfătuiesc pe ei să facă, “do what you preach” cum spune “partenerul strategic”.

Care este secretul acestei siluete perfecte? Cum să arăţi aşa la 42 de ani? Aşa numitul “secret” al siluetei are mai multe ingrediente, dar cel mai important e disciplina. Ţi-a fost vreodată mult prea lene, să zicem, ca să faci sport? Îmi este foarte des lene. Tocmai de aceea am învăţat să o păcălesc!  Lenea e un sentiment înşelător şi tranzitoriu! Ea are asupra ta puterea pe care i-o dai! Trăirea pe care o ai după ce îţi învingi lenea e mult mai intensă şi plăcută decât starea iluzorie de confort atunci când cedezi în faţa lenei.Dacă iei vreun kilogram în plus şi te abaţi puţin de la stilul tău de viaţă sănătos e panică? Nu am oscilaţii mari de greutate aşa cum s-a văzut în anii de când mă ştiţi. 1-2 kg, ceea ce e considerat normal.Nu faci deloc excese? Fac excese, dar controlate şi programate. O dată pe săptămână, de obicei în weekend, îmi dau voie să mănânc tot ce vreau. Iar la mine asta înseamnă dulciuri. În ziua respectivă trebuie să fac obligatoriu sport. Cum arată într-o zi meniul tău perfect?  Îmi este greu să dau exemple pentru că nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta!  Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine  pâine cu humus etc.Ce zice Mircea de apariţiile tale super sexy din ultima perioadă? Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă.Vlăduţ e o fire sportivă, având în vedere că atât mămica, cât şi tăticul lui sunt împătimiţi ai sportului? Vlad e copilul nostru şi nu prea avea cum să nu fie activ. Deocamdată testăm mai multe sporturi şi încercăm activităţi care să-i consume energia.Ai lansat un nou program, Suplă şi Sănătoasă în post by Carmen Brumă. Ce presupune?  Programul este un ghid  cu plan alimentar inclus pentru toţi cei care vor să dea jos câteva kilograme în această perioadă. Mulţi dintre cei  care ţin post constată la sfârşitul perioadei că au acumulat câteva kilograme. Programul meu te ajută să eviţi greşelile frecvente care duc la îngrăşare în perioadele de post, să te hrăneşti corect, să eviţi dezechilibrele care pot apărea.În ce constă mai exact această dietă de post şi ce trebuie să mănânci? Programul pentru post cuprinde 7 săptămâni de regim alimentar cu 3 mese şi o gustare. Greşelile care se  fac în post şi care duc la îngrăşare sunt: excesul de carbohidraţi simpli, cantitatea prea mică de proteine, de fibre, mesele disproporţionate. Alimentele care nu trebuie să-ţi lipsească în post şi care sunt incluse în programul meu sunt: leguminoasele (legume cu boabe), cerealele, seminţele, verdeţurile, nucile etc.  Combinaţiile dintre cereale şi leguminoase asigură toţi aminoacizii esenţiali de care corpul nostru are nevoie. 

image
Carmen Brumă a atras atenţia trecătorilor cu ţinuta îndrăzneaţă

58 kg la 42 de ani

image
Carmen Brumă a atras atenţia trecătorilor cu ţinuta îndrăzneaţă

Este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz şi cele mai tari apariţii din ultima vreme! La 42 de ani, Carmen Brumă cântăreşte 58 de kilograme. Face mult sport şi mănâncă sănătos, drept pentru care a lansat o serie de programe care îi poartă numele,  destinate femeilor care vor să arate că ea. Cariera ei este într-o continuă ascensiune. A debutat ca asistentă TV, a prezentat apoi diverse emisiuni despre frumuseţe şi stil de viaţă sănătos şi acum câştigă din contractele de imagine pe care le are cu diverse branduri cunoscute. Carmen şi Mircea Badea au împreună un băieţel de aproape 6 ani.  

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png