Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a văzut în Click! imaginea cu Anamaria Prodan și iubitul arab!

Ultima actualizare:

Mircea Badea se distrează în fiecare dimineață la radio pe seama vedetelor din showbiz, iar pentru că subiectul care ține prima pagină a ziarelor digitale este Anamaria Prodan, diva a intrat în colimatorul prezentatorului de la Antena 3. Așadar și prin urmare, pus pe glume, după ce a citit în Click! articolul în care agentul FIFA apare cu iubitul arab, moderatorul tv a început să stârnească discuții pe seama Anamariei Prodan.

Mircea Badea se distrează dimineața la radio
Mircea Badea se distrează dimineața la radio

Tabloidele sau ziarele, în general, nu scapă de ochiul critic al lui Mircea Badea, care se informează pe toate domeniile, fie că vorbim de știință, politică sau știri mondene. Ce-i drept, prezentatorul tv este cel mai haios atunci când citește știri despre vedete, despre care mai spune una, alta, îi mai scapă câte o remarcă răutăcioasă, dară ăsta e stilul lui, altfel n-ar mai fi el.

Așa s-a întâmplat și ieri dimineața, pe 23 martie, când după ce a citit în Click! despre Anamaria Prodan și iubitul arab (imagine pe care o poți vedea, dacă ai ratat-o, aici) că s-au afișat pe Instagram. Evident că și modul în care noi am expus informația i-a adus amuzamentul vedetei Antena 3, că asta ne și dorim, să detensionăm oamenii cu noutăți și din showbiz, iar la Mircea Badea chiar a funcționat!

Prezentatorul tv și colegii săi de la radio s-au distrat copios și au fost ușor ironici la adresa Anamariei Prodan, când a venit vorba de portul iubitului arab sau despre misterul din jurul identității lui. Agentul FIFA a făcut și primele declarații pe subiect, tot pentru Click!, iar despre asta puteți să citiți în acest articol.

Mircea Badea, val de ironii la adresa divelor din showbiz

De-a lungul timpului, prezentatorul Antena 3 a comentat la adresa multor personaje din zona mondenă, dar mai ales politică. Știm cu toții că subiectul lui principal este Traian Băsescu, însă are o afinitate și pentru divele din showbiz, pe care nu omite să le taxeze de fiecare dată când are ocazia. Mihai Bendeac, Bianca Drăgușanu, Oana Zăvoranu sau chiar și Denise Rifai sunt doar câteva dintre personajele din showbiz-ul autohton care au intrat în Gura Presei, după cum se numește și emisiunea de la tv. 

Pentru cei care nu știu, Mircea Badea are emisiune în fiecare dimineață și la radio, unde știe cum să-și țină ascultătorii în mișcare, căci are un stil inconfundabil și de neegalat cu care nimeni nu a reușit să concureze până acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net