Primele imagini cu Anamaria Prodan și iubitul arab! Reghe e cu adevărat istorie

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu pierde timpul degeaba, trebuie să recunoaștem. Este în plin scandal de divorț cu Reghe, dar pentru ea viața nu s-a oprit la fostul soare, că nu mai putem spune că antrenorul Craiovei mai strălucește în viața ei. Un bărbat din Emirate, potent financiar, bineînțeles, cu intenții serioase, a cucerit-o pe vedeta tv, iar acum pare să-și încarce bateriile cu el. Iată că au apărut primele imagini cu cei doi, ce e drept, mai sub acoperire, că impresarei îi place să facă totul calculat și să țină lumea în suspans.

Anamaria Prodan, femeie de afaceri, agent FIFA și mamă a trei copii
Anamaria Prodan, femeie de afaceri, agent FIFA și mamă a trei copii

Dar haideți să stăm la o bârfă mondenă, cum ne place nouă! Anamaria Prodan a făcut declarații în toată lumea, că e persoană importantă și o caută jurnaliștii cu nemiluita, despre noul iubit, pretendent, aflăm noi, până la urmă ce este, despre care spune că o împlinește sufletește. Ups! Asta s-a întâmplat mai repede decât ar fi crezut unii, însă la cum o cunoaștem, nu ne gândeam că va sta prea mult timp singură. Plus că, la banii ei, Anamaria Prodan își permite să se învârtă și în niște cercuri mai deosebite, acolo unde l-a cunoscut și pe actualul soare, că Reghe nu mai este, corect? Am zis asta deja!

(Nu rata aceste imagini hot: Anamaria Prodan a publicat toate pozele cu ea goală, care l-au scos din minți pe Reghe)

Și iată că a venit și ziua în care vedeta tv a postat și primele imagini cu iubitul arab. Dar ce strategie! Ca să incite mai mult audiența, fie că vorbim de tv sau social media, ori chiar și pe noi, jurnaliștii, Prodan și partenerul ei s-au lăsat pozați din spate, fără să li se vadă față, ceea ce ne face să credem că își mai ține iubitul o perioadă ascuns, să nu sară și pe el fetele de oraș, cum s-a întâmplat în cazul soțului ei, Laurentiu Reghecampf.

(Vezi și altă știre de mare angajament: Prima nevastă a lui Reghe, reinventată! Mariana a venit în România și le dă clasă multor puștoaice)

În imaginea ilustrată pe Instagram, locul în care Anamaria Prodan se desfășoară cel mai mult, cei doi apar cot la cot, foarte apropiați, iar fotografia pare să anunțe o altă eră Prodan, Prodan + next level, cum îi place ei să spună! Agentul FIFA pare să fie într-un apartament din Emirate, ceea ce poate însemna că și locuiesc împreună, ori își petrec zilele și nopțile unul pe la altul ca doi tinerei.

De la despărțirea de Reghe s-au lansat multe zvonuri despre posibile relații!

Anamaria Prodan tună și fulgeră de când Reghe s-a refugiat în brațele Corinei Caciuc, cea care i-a fost amantă, iar acum iubită oficială, viitoare mamă a copilului său. Și ca să nu pară rănită în orgoliu, diva din fotbal a tot apărut cu câte un prieten și a lăsat să se înțeleagă că ar avea ceva mai mult cu bărbații pe care-i ține la braț, nu doar o simplă prietenie. Bineînțeles, după ce se specula pe subiect, Anamaria Prodan demonta orice apropiere intimă. Așa a fost și cu Tudor Oros, vă mai aduceți aminte?

Agentul FIFA a făcut aluzii despre o posibilă relație cu afaceristul din Dubai, însă, până la urmă, s-a constatat că acesta era cât se poate de căsătorit cu o artistă din Ucraina.

Una peste alta, Anamaria Prodan este, totuși, o femeie liberă și independentă, legată de Reghe doar prin acte. Probabil că răfuiala dintre cei doi nu se va termina vreodată, mai ales că au și un copil împreună. Dar viața merge înainte și vom vedea ce ne mai rezervă protagoniștii. Stați pe aproape, că vă aducem noi informații pe subiect, așa cum v-am povestit și până acum.

(Trebuie să vezi și asta: Mai jos ai o galerie foto cu cele mai fierbinți poze cu Anamaria Prodan)

Una peste alta, Anamaria Prodan și Reghe au un copil împreună, pe Laurențiu Jr., care are 13 ani acum. Cei doi au fost împreună 15 ani, timp în care au trecut și prin bune, și prin rele. Au făcut o avere frumușică, însă ultimii ani au fost destul de tensionați, au ajuns să se înșele unul pe altul, iar divorțul nu a mai putut fi amânat. 

(Fiica Anei a vorbit și ea în scandalul divorțului: INTERVIU EXCLUSIV! Sarah Dumitrescu Prodan rupe tăcerea: «Tata Laurențiu ne-a blocat! A căzut în lumea aia urâtă!»)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net