Cum arată casa în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Mircea Badea și Carmen Brumă s-au mutat în casă nouă la începutul lunii ianuarie, însă au fost foarte discreți. Recent, întreaga situație s-a schimbat, căci Carmen a postat o serie de imagini din locuința în care stă de câteva luni.

Din câte se observă în fotografiile postate de vedetă pe rețelele sociale, casa este gata. Toate detaliile au fost deja puse la punct, iar imobilul a fost amenajat după bunul plac al prezentatorilor TV. Mircea Badea si Carmen Brumă au decis să folosească o paletă neutră de culori în noul apartament. Sufrageria celor doi este foarte luminoasă, fapt ce se datorează unui geam imens.

Citeşte şi: Carmen Brumă, detalii rare despre viața de familie. De ce nu își expune fiul pe social-media

Accesoriile de mobilier sunt ivoire, beige, gri sau maro deschis, iar accesoriile au fost alese cu bun gust, în culori care se îmbină la perfecție. Patul matrimonial are un model impresionant, regal am putea spune, iar camera este vopsită într-o nuanță caldă. Carmen Brumă are o consolă de machiaj în dormitor, alcătuită dintr-o masă, un taburet și o oglindă imensă.

Mircea Badea și Carmen Brumă au apartament nou, cu terasă mega-luxoasă

Cu toate acestea, cea mai spectaculoasă încăpere din locuința celor doi este, fără doar și poate, terasa. Apartamentul lor este situat la un etaj superior, motiv pentru care au o vedere splendidă de pe terasă asupra întregului oraș. Carmen Brumă s-a filmat recent pe balconul impresionant, semn că este unul dintre locurile sale preferate din întregul imobil.

Împreună de douăzeci de ani, dar necăsătoriți

Camen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de două decenii și au un copil împreună, dar nu s-au căsătorit niciodată și nici nu pare că își doresc. Vedeta susține că prezentatorul TV a cerut-o de nevastă, însă ea a refuzat cu vehemență. Se cunosc bine, se înțeleg la fel de bine și iată că nu au de gând să schimbe ceva în relația lor.

Citeşte şi: Poză rară cu Mircea Badea, publicată de Carmen Brumă: la bustul gol, plin de mușchi și cu țigara în colțul gurii

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel şi că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E-adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze sunt foarte măritabilă”, a declarat Carmen Brună, în urmă cu ceva ani.

Despre fiul lor, Carmen a spus, pentru ego.ro că: „e o minune de copil foarte empatic, iubitor și fundamental bun. Nici nu știu cu cine seamănă. Fizic, până pe la 4-5 ani, semăna foarte bine cu mine, acum e taică-su tot”.

Carmen Brumă a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir și este masterandă în jurnalism, la FJSC din cadrul Universității București. A debutat la postul TV Antena 1, în calitate de asistentă, la emisiunea „Tele Euro Bingo Show”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net