Mircea Badea, implicat într-un accident rutier. „Cât de prost să fii !?”

Ultima actualizare:

Seara de 31 august s-a dovedit, se pare, una cu ghinion pentru Mircea Badea, cunoscut pentru sinceritatea nefiltrată, aroganța și ironiile sale. Acesta se deplasa spre locul de muncă, când a fost implicat într-un accident rutier.

Mircea Badea a încheiat vara cu o tamponare ușoară, în trafic
Mircea Badea a încheiat vara cu o tamponare ușoară, în trafic

Întâmplarea a fost relatată chiar de acesta, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Mircea Badea a avut de adăugt următoarele :

 „Vă povestesc ce mi s-a întâmplat venind la emisiune. Eu vin cu puțin timp înainte să începem emisiunea, că n-am chef să o ard prin incintă degeaba şi a intrat unul în spatele meu. Accident!

Mircea Badea nu conduce un bolid de lux

Deci eram la Statuia Aviatorilor, veneam dinspre 1 Mai și urma să fac stânga către Charles de Gaulle. Deci ocolesc, statuia era în stânga mea, să ocolesc ca să mă duc, și venea dinspre contrasens o mașină. Am făcut stânga, am pus frână ca să-i dau prioritate de dreapta(...)”.

Așa a început Mircea Badea povestea evenimentului nefericit. „Aveam viteză înainte să pun frână 3 kilometri la oră, că îți dai seama mergi un pic cum ieşi de la stop ca să faci stângă. Zic, cât de prost să fii, m-am gândit eu.

Citește și: Mircea Badea: „Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot!”

Mă uit în retrovizoare, văd că era un microbuz, zic bun, cât de prost să fii? Ok, mă dau jos să văd ce s-a întâmplat. Mă dau jos, mă uit...mașina mea e o legendă locală aici. Am o mașină foarte, foarte veche pe care nu intenționez să o schimb.

E lovită, e înjunghiată, e mecită, e zdrobită, e pe toate părțile. Un fel de tanc, așa, care, mă rog, a trecut prin multe și nici nu intenționez să o schimb. Mă uit în spate, îți dai seama, o nouă lovitură, printre alte 15.” A continuat Mircea Badea în cadrul emisiunii.

Mircea Badea a prevăzut că ar putea fi victima unui accident

Acesta a încheiat povestea spunând că atât el, cât și autorul accidentului și-au văzut de drum, după ce, acesta din urmă, la volanul unei dube cu numere de Ucraina, nici nu s-a sinchisit să coboare pentru a aprecia situația.

În cadrul aceleiași emisiuni, în anul 2017, Mircea Badea a vorbit despre cum ar proceda el ca martor al unui accident și cum ar vrea să se procedeze dacă s-ar trezi victimă în această ecuație. Acesta a spus :

„ Dacă aș asista la un astfel de evenimenit îngrozitor, nu m-aș apuca să dau primul ajutor decât dacă aș sti ce fac. Deocamdată nu sunt foarte calificat în treaba asta. Poți să faci mai mult rău. Dacă aș fi în vârful muntelui, aș încerca. Dar în București aștept să vină totuși oamenii care se pricep” au fost cuvintele controversatului personaj TV.

Citește și: Carmen Brumă a făcut impresie bună în Bulgaria! Vedeta a fost invitată să facă workshopuri de mișcare și nutriție

Acesta a mai spus și cum ar vrea să se procedeze dacă ar fi nefericita victimă a unui accident: „Dacă o să fiu victima unui accident, solicit încă de pe acum să nu fiu mutat. Să vină oamenii care se pricep”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net