Mircea Badea, mesajul care ne dă fiori! „Cred că va începe de mâine”

Mircea Badea a oferit o previziune terifiantă pentru următoare perioadă. Celebrul moderator de la Antena 3 a comentat mișcările importante care s-au derulat pe plan internațional în ultilmele 24 de ore.

5 mircea badea facut ko de motociclistul tedi emi 1 jpg jpeg
Mircea Badea a oferit o previziune terifiantă!

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a venit cu scenariu înspăimântător după vizita lui Nancy Pelosi în Taiwan, care a atras deja o reacție „agitată” din partea Chinei. 

Partenera moderatorului este HOT! Carmen Brumă, goală la duș. Așa o vede doar Mircea Badea!

Mulți experți nu exclud un nou conflict militar. Cu toate acestea, Mircea Badea nu crede că există un „pericol teribil” ca tensiunile dintre China și Statele Unite să escaladeze din punct de vedere militar. Totuși, renumitul prezenator TV se așteaptă la un alt scenariu, unul care ar putea avea repercursiuni în toate colțurile lumii.

Vezi și: De ce evită Mircea Badea să plătească cu cardul? Motivul te va îngrijora

"Deocamdată, în momentul în care ne găsim, nu cred că există un pericol teribil de izbucnirea unui conflict militar între China și Statele Unite din atât de multe motive încât nu mă apuc acum să le dezbat”, a precizat Mircea Badea.

Mircea Badea, previziune terifiantă! „Deci chinezii pot să facă multe lucruri, foarte multe lucruri”

Vedeta de la Antena 3 a comentat modul în care China și-a etalat arsenalul militar. El se așteaptă la exerciții militare în apropiere de Taiwan, dar fără ca acestea să ducă la un conflict de amploare în următoarea perioadă.

În schimb, Mircea Badea crede că un război economic între China și SUA este foarte posibil. Un astfel de scenariu este unul sumbru și ar putea afecta toată planeta.

„China a scos pe stradă niște rachete, le-a plimbat de colo-colo. E în regulă, am văzut că au rachete, am înțeles, nici nu-mi imaginam că n-au chinezii rachete, că vor face niște exerciții p-acolo, vor face, în apropiere de Taiwan, că ,e ,vorba aia, colo.

Interesant și: Josep Borrell, declarații îngrijorătoare de la Bruxelles: „Este o problemă de viață și de moarte"

Deci, nu cred că începe, cel puțin mâine-poimâine-răspoimâine, săptămâna viitoare, într-o lună, nu cred că începe un conflict, un nou conflict militar pe planeta Pământ.

Ceea ce însă cred că va începe de mâine, dacă nu cumva din seara asta, din noaptea asta, este un război economic. Deci chinezii pot să facă multe lucruri, foarte multe lucruri", a spus Mircea Badea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg