Mircea Badea: „Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot!”

Mult dezbătutul subiect despre derapajul în media al lui George Buhnici (41 de ani), fostă vedetă PRO TV, a fost atins și de realizatorul tv Mircea Badea. Deși a lăsat să se înțeleagă că nu îl interesează ce a spus Buhnici, Badea a făcut, totuși, câteva comentarii acide pe această temă. 

George Buhnici a pus la zid femeile supraponderale și cu vergeturi   FOTO: Arhivă
George Buhnici a pus la zid femeile supraponderale și cu vergeturi FOTO: Arhivă

Realizatorul emisiunii „În gura presei” este de părere că declarațiile lui George Buhnici, care a înfierat prezența femeilor supraponderale sau cu vergeturi pe litoral, ridicându-și în slăvi partenera de viață, despre care a spus că are un trup de „minoră”, nu ar trebui să intereseze pe nimeni. 

„Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el.”, a spus Badea în timpul emisiunii. 

„Este greșit să te afecteze ce a spus Buhnici”  

În stilu-i caracteristic, Mircea Badea a mai spus că nu este ceva normal să afecteze pe cineva vorbele lui Buhnici, atâta timp cât sunt niște opinii vis-a-vis de un subiect fără prea mare importanță. 

Pe Mircea Badea nu îl afectează declarațiile lui George Buhnici   FOTO: Arhivă
Pe Mircea Badea nu îl afectează declarațiile lui George Buhnici FOTO: Arhivă

„Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte.”, a mai spus Badea.  

„Oamenii sunt prea ușor de rănit” 

Vedeta Antenei 3 a completat cu faptul că generațiile actuale au alt sistem de valori din moment ce sunt afectate de astfel de lucruri. „De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (...) Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră. De fapt, abia acum am trecut prin niște crize - pandemie, război la graniță, apocalipsă economică. Când vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. În prezent, oamenii sunt prea ușor de rănit. Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele”.”, a mai comentat Mircea Badea pe marginea subiectului care a smuls replici de la foarte multe vedete. 

„De ce trebuie să mă afecteze ce zice unul ca Buhnici?” 

Și pe tema bullyingului a avut ceva de spus Mircea Badea. El a declarat că a lupta împotriva acestui comportament de intimidare nu înseamnă să determine o persoană să nu mai zică un anumit lucru, ci pe celălalt să nu-i pese. „Dacă eu decid că e ok așa cum sunt, de ce trebuie să mă afecteze ce zice unul ca Buhnici?!”, și-a încheiat Mircea Badea „pledoaria”.  

George Buhnici a stârnit un val de reacții negative, după ce a susținut că el „vrea să vadă piele” atunci când merge în concediu pe litoral și că s-ar bucura dacă „pielea” respectivă nu ar avea celulită sau vergeturi. Astfel, le-a îndemnat pe doamne și domnișoare să mai treacă pe la sală, ca să se poată declara mulțumit din punct de vedere vizual. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net