Ultima fiţă pe litoral: zborul cu avioane de acrobație

Sunteţi pe litoral şi nu prea e vreme de plajă? Puteţi face o ”injecție” cu adrenalină! Ei bine cursele cu avioane de acrobație sau cursuri de pilotaj acrobatic sunt ultima modă în stațiunile românești de la Marea Neagră. Acestea sunt organizate pe aerodromul din Costinești. 

image

”Zborul este visul oamenilor curajoşi şi puternici iar aeroportul Costinești este locul unde dorințele devin realitate”. Acesta este motto-ul acestui aerodrom privat, situat la 1 km de stațiunea Costinești, pe Drumul Comunal 4, în apropierea Schitului ”Sfânta Elena de la mare”. Locul nu a fost ales întâmplător, specialiștii susținând că este unul dintre puținele locuri din Dobrogea perfecte pentru zborul avioanelor ușoare și ultra-ușoare.

Citește și: Stațiunea de pe litorarul românesc cu cele mai mici prețuri! Noua atracție?

Oferta aeroportului Costinești

Clubul Sportiv Aerodrom Costineşti a luat fiinţă în anul 2012. Școala de aviație de pe aeroport oferă, potrivit replicaonline.ro, 3 tipuri de zboruri:

-”Zborul lin”, care include o plimbare simplă cu avionul și de ales între două trasee: Costinești – Mamaia sau Costinești – Vama Veche. Prețul aceste experiențe este de 450 de lei.

-Zborul de introducere în acrobație care implică viraje de mare înclinare deasupra unui râu. Prețul acestei experiențe este de 900 de lei.

-Zborul full acrobatic care aduce în atenția doritorilor de senzații tari o serie de manevre acrobatice care te vor umple de adrenalină. Acest zbor nu costă nici mai mult nici mai puțin de 1.500 de lei.

Te-ar putea interesa și: Cele mai periculoase locuri de scăldat în Marea Neagră

Alte distracții la mare: Neversea!

O altă atracție pe litoral este revenirea în forță a celui mai cunoscut festival de muzică, Neversea. Acesta este programat în perioada 7 - 10 iulie la Constanța, pe plaja principală din oraș. La festivalul de la malul mării vor veni în vara 2022 unii dintre cei mai buni artiști ai lumii. Organizatorii promit 4 nopți și 4 zile fantastice pe plaja Neversea, la cea de-a 4-a ediție a festivalului. Printre zecile de vedete anunțate în festival se numără Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W și ZHU. Biletele pot fi achiziționate online, de pe site-ul Neversea și costă 60 de euro (echivalentul în lei) pentru zilele de 7 și 10 iulie și 70 de euro (echivalentul în lei) pentru zilele de vineri și sâmbătă. Un bilet pentru toate cele patru zile costă 172 de euro (echivalentul în lei).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net