Stațiunea de pe litoralul românesc cu cele mai mici prețuri! Noua atracție?

Am intrat deja în perioada vacanțelor, iar dacă tot mai multe persoane au ajuns să se ferească de litoralul românesc, la gândul că prețurile sunt exagerate în marea majoritate a stațiunilor, Mamaia fiind un exemplu bun, iată că se poate și altfel!

litoral romania jpeg
Stațiunea de pe litorarul românesc cu cele mai mici prețuri Foto: Arhivă

Când planificăm o vacanță, trebuie să ne gândim negreșit la cazare, mâncare, locuri de parcare, prețul șezlongurilor de pe plajă ș.a.m.d, pentru a vedea dacă se încadrează în buget. Toate acestea pot ajunge la o sumă destul de mare, în special dacă sunt alese pe ultima sută de metri, când toate ofertele bune se epuizează.

Vezi și: Cele mai periculoase locuri de scăldat în Marea Neag

Există însă stațiuni unde nu se găsesc mai niciodată prețuri tocmai rezonabile, așadar unii turiști aleg să renunțe definitiv la ideea de a se „aventura” pe litoralul românesc, preferând să meargă la mare în Grecia, Turcia sau chiar și în Bulgaria. 

stanga
dreapta
litoral romanesc foto calin gavrilas
Litoral romanesc FOTO Calin Gavrilaş
Litoral romanesc
Litoral romanesc
Litoral romanesc
Litoral romanesc FOTO Calin Gavrilaş
Litoral romanesc

Mai multă vreme, Eforie Nord s-a bucurat de statutul de „stațiune accesibilă”, însă se pare că de curând a fost detronată. Există pe litoralul nostru o stațiune populară, care a ajuns la un echilibru în raportul de calitate și preț, având cele mai ieftine tarife din acest sejur estival.

Nu rata: Borcea domină sezonul estival! Piscina afaceristului este senzația litoralului românesc!

După o serie de căutari pe site-urile de profil, am ajuns la concluzia că cea mai ieftină stațiune din acest an este chiar Neptun! La polul opus se situează, așa cum era de așteptat, Mamaia și Costinești, acolo unde prețurile sunt cu 15-20% mai mari, potrivit statisticilor.

Neptun s-a modernizat, iar dacă o perioadă bună s-a aflat „în umbra” celorlalte stațiuni de la mare, iată că acum a devenit printre primele opțiuni ale celor care doresc să își organizeze vacanța pe litoralul României, fără să scoată o sumă exagerată din buzunar.

Ce prețuri găsești în stațiunea Neptun

Când vine vorba de cazare și de restaurante, Neptun are ce oferi! Deși unii sunt de părere că nu le oferă turiștilor luxul din Mamaia, în ultima perioadă stațiunea s-a mai dezvoltat.

Parcarea este mult mai ieftină, astfel că o oră costă 5 lei, iar o zi întreagă 20 de lei, comparativ cu alte stațiuni unde poți ajunge să plătești și 100 de lei pe zi. 

 Mai mult decât atât, un hotel de patru stele din Neptun prețul pe noapte de 350 de lei, cu mic dejun inclus, așadar raportul calitate preț este unul echilibrat. Desigur, pot exista, probabil, zone unde tarifele să fie și mai mici, însă am dorit să ne raportăm și la calitatea serviciilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei