Stațiunea de pe litoralul românesc cu cele mai mici prețuri! Noua atracție?

Ultima actualizare:

Am intrat deja în perioada vacanțelor, iar dacă tot mai multe persoane au ajuns să se ferească de litoralul românesc, la gândul că prețurile sunt exagerate în marea majoritate a stațiunilor, Mamaia fiind un exemplu bun, iată că se poate și altfel!

Stațiunea de pe litorarul românesc cu cele mai mici prețuri Foto: Arhivă
Stațiunea de pe litorarul românesc cu cele mai mici prețuri Foto: Arhivă

Când planificăm o vacanță, trebuie să ne gândim negreșit la cazare, mâncare, locuri de parcare, prețul șezlongurilor de pe plajă ș.a.m.d, pentru a vedea dacă se încadrează în buget. Toate acestea pot ajunge la o sumă destul de mare, în special dacă sunt alese pe ultima sută de metri, când toate ofertele bune se epuizează.

Vezi și: Cele mai periculoase locuri de scăldat în Marea Neag

Există însă stațiuni unde nu se găsesc mai niciodată prețuri tocmai rezonabile, așadar unii turiști aleg să renunțe definitiv la ideea de a se „aventura” pe litoralul românesc, preferând să meargă la mare în Grecia, Turcia sau chiar și în Bulgaria. 

Mai multă vreme, Eforie Nord s-a bucurat de statutul de „stațiune accesibilă”, însă se pare că de curând a fost detronată. Există pe litoralul nostru o stațiune populară, care a ajuns la un echilibru în raportul de calitate și preț, având cele mai ieftine tarife din acest sejur estival.

Nu rata: Borcea domină sezonul estival! Piscina afaceristului este senzația litoralului românesc!

După o serie de căutari pe site-urile de profil, am ajuns la concluzia că cea mai ieftină stațiune din acest an este chiar Neptun! La polul opus se situează, așa cum era de așteptat, Mamaia și Costinești, acolo unde prețurile sunt cu 15-20% mai mari, potrivit statisticilor.

Neptun s-a modernizat, iar dacă o perioadă bună s-a aflat „în umbra” celorlalte stațiuni de la mare, iată că acum a devenit printre primele opțiuni ale celor care doresc să își organizeze vacanța pe litoralul României, fără să scoată o sumă exagerată din buzunar.

Ce prețuri găsești în stațiunea Neptun

Când vine vorba de cazare și de restaurante, Neptun are ce oferi! Deși unii sunt de părere că nu le oferă turiștilor luxul din Mamaia, în ultima perioadă stațiunea s-a mai dezvoltat.

Parcarea este mult mai ieftină, astfel că o oră costă 5 lei, iar o zi întreagă 20 de lei, comparativ cu alte stațiuni unde poți ajunge să plătești și 100 de lei pe zi. 

 Mai mult decât atât, un hotel de patru stele din Neptun prețul pe noapte de 350 de lei, cu mic dejun inclus, așadar raportul calitate preț este unul echilibrat. Desigur, pot exista, probabil, zone unde tarifele să fie și mai mici, însă am dorit să ne raportăm și la calitatea serviciilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net