Delia, agasată și urmarită de un individ dubios în Herăstrău: «E noapte, mi-a băgat lanterna în ochi»

Ultima actualizare:

Delia a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută, în timp ce ieșise la o rundă de alergat, noaptea, în parcul Herăstrău, când un individ dubios a oprit-o și i-a băgat lanterna în ochi, fapt care a speriat-o teribil pe vedetă, întrucât se afla pe o stradă destul de întunecată. 

delia vacanta alpi1 png

Delia este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite artiste din România, însă cea mai recentă situație prin care a trecut a făcut-o să vadă și partea mai puțin plăcută a celebrității. 

Jurata de iUmor a avut parte de o întâmplare destul de nefericită, în timp ce ieșise la alergat, noaptea, în parcul Herăstrău, când un fan foarte intrusiv a avut o reacție la care vedeta nu s-ar fi așteptat niciodată, fapt ce i-a provocat o sperietură zdravănă. 

Citește și: VIDEO Delia a aflat că va avea o fetiță! Reacția artistei este memorabilă

Delia a fost oprită pe un bulevard întunecat de un individ dubios care, surprins că a dat nas în nas cu vedeta, i-a băgat în ochi lumina lanternei, pentru a se asigura că într-adevăr are de-a face cu celebra blondină. Acest comportament nu a fost deloc apreciat de către Delia care s-a speriat îngrozitor și a încercat să iasă cât mai repede din această situație neplăcută. Vedeta a povestit întreaga experiență pe contul personal de Instagram și a transmis și un mesaj foarte important fanilor și cunoscuților, deopotrivă. 

Nu rata nici: Delia, probleme serioase la coloană în urma unui control! «Îmi dau demisia»

«Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. "-Ești tu?"/ "-Ce? Da, eu sunt adică, de ce?" Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic.», a  explicat Delia. 

Vezi și: Doamne, cum arată Delia în costum de baie! Nici în Playboy nu vezi așa imagini

Delia, reacție dură față de un concurent de la iUmor

Delia a fost foarte vocală în ceea ce privește integritatea femeilor, chiar și în cadrul emisiunii iUmor, unde a reacționat vehement, atunci când unul dintre concurenți a spus o glumă misogină. 

Blondina l-a taxat dur pe concurentul respectiv care făcuse glumise pe seama vedetelor ce au fost victime violenței domestice, fapt care nu a fost deloc pe placul Deliei. 

Pe vremuri nu se punea așa de mult accent pe corectitudinea politică, adică pe lucruri care ar trebui să fie o normalitate și care sunt foarte prezente azi. Așa că nu m-ar fi luat nimeni în seamă dacă spuneam: „dar nu e ok să vorbești așa despre femei sau să facem glume rasiste. Cred că dacă am pățit o chestie nasoală și am puterea, și decid că vreau, să râd despre asta, râd. Dar să râdă altcineva despre trauma mea, nu cred că e ok”, a declarat Delia, la momentul respectiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net