Elena Udrea, sfaturi de viață pentru Delia! Mesaj din închisoare: «Nu credeam că sunt făcută să fiu mamă»

Ultima actualizare:

Elena Udrea ispășește o pedeapsă de șase ani în penitenciarul Târgșor, dar acest fapt nu înseamnă că este ruptă de realitățile vieții mondene. Veste că Delia nu vrea copii a ajuns până și la urechile fostului ministru al Transporturilor, care i-a oferit un sfat de viață artistei pe tema maternități, de după gratii. 

Elena Udrea, sfaturi de viață pentru Delia! Mesaj din închisoare
Elena Udrea, sfaturi de viață pentru Delia! Mesaj din închisoare

Elena Udrea, 48 de ani, este în închisoare pentru următorii șase ani, din cauza acuzațiilor ce i s-au adus în dosarul Gala Bute. Cu toate acestea, până și fosta «blondă de la Cotroceni» a auzit de afirmațiile Deliei cu privire la faptul că nu își dorește să devină mamă, așa că Udrea s-a gândit să-și dea cu părerea pe această temă. 

Citește și: Iubitul Elenei Udrea, dezvăluiri rare despre drama prin care trece alături de fiica sa: «Ușor nu este»

Fostul ministru al Transporturilor, care este mama unei fetițe de patru ani, Eva Maria, a scris pe social-media că, asemenea Deliei, nici ea nu se gândea că este făcută pentru rolul de mamă. Această mentalitate s-a schimbat însă pentru Elena Udrea în momentul în care a venit pe lume fiica ei și a lui Adrian Alexandrov. 

Udrea i-a transmis Deliei că artista ar putea fi o mamă minunată și a mai adăugat că este cântăreața preferată a fetiței sale. 

«Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale. Dintotdeauna din adolescenta sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe ca nu vreau copii si m am dedicat carierei si timpul a trecut. Apoi mai mult pentru ca astrele s-au așezat așa, nu pentru ca eram eu convinsă, la 44 de ani a pasit in viata mea, Eva- Maria. Viata mea a fost fabuloasa, împlinita, realizată, spectaculoasa, speciala pana sa apara fetita mea. Dar acum, cu ea pot doar sa spun ca e infinit mai mult.

De fapt, cred ca nici nu ar trebui comparate trăirile si viata unei femei înainte si dupa ce are un copil pentru ca sunt din alt registru, este altceva. Si eu credeam ca nu sunt făcută sa fiu mama ca majoritatea femeilor inainte sa devină. Acum insa stiu ca mama nu este despre abilitatea de a pune pempersi, sau despre a a alege cea mai buna gradinita pentru copil. Mama este despre iubire, toata iubirea de care sunt in stare sa o dau si sa o primesc. Asa ca Delia are timp pentru a fi mama si cred ca ar fi o mama minunata si fericita, mai ales ca este preferata fetitei mele care ii fredonează toata ziua cântecele prin casa.», a scris Elena Udrea pe Facebook.  

Delia, uluită de efectul afirmațiilor sale: «Nu am vorbit în numele umanității»

Delia, 40 de ani, și-a manifestat surprinderea în legătură cu efectul pe care l-a avut în spațiul public declarațiile ei despre faptul că nu vrea să devină mamă. Artista a avut parte de mulți care au criticat-o pentru această decizie extrem de personală, dar au existat și vedete care au susținut că nimeni nu are dreptul să hotărască în locul ei. Delia a reacționat cu privire la furtuna pe care, involuntar, a declanșat-o pe social-media și la TV. 

''Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări. Nu trăim în Povestea Slujitoarei. Am voie să zic că prefer apa plată și nu minerală.

Eu nu am vorbit în numele umanității, eu nu am dat sfaturi dacă să faceți sau nu copii, eu am vorbit despre mine. Fiecare să facă ce simte, ce-și dorește și ce iubește. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament, am să răspund de acum încolo în fel și chip.", a spus Delia pe InstaStory.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net