Cabral, mesaj cu impact puternic, după ce Delia a anunțat de ce nu vrea copii. „Aș mai avea vreo urmă de bun-simț dacă...”

Ultima actualizare:

Cabral intervine în „scandalul” Delia. Simpaticul prezentator de la Pro TV a trimis un mesaj cu un puternic impact emoțional, după ce lumea s-a împărțit în două tabere de când artista a anunțat că nu vrea copii. Îl știm glumeț și simpatic, dar de această dată, îndrăgitul om de televiziune a avut un ton mult mai serios.

Cabral intervine în „scandalul” Delia. Foto: colaj Facebook Delia/Cabral
Cabral intervine în „scandalul” Delia. Foto: colaj Facebook Delia/Cabral

În vârstă de 45 de ani, prezentatorul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” își începe mesajul amintindu-ne că este tatăl a trei copii. „Am cel mai mic drept să comentez alegerea Deliei?”, se întreabă Cabral într-o postare făcută pe o rețea de socializare.

Citește și: Ioana Dichiseanu intervine în „scandalul” Delia! „Sunt persoane care nu au instinctul matern dezvoltat”

Ulterior, vedeta e de părere oamenii ar trebui să respecte alegerile altor persoane. Acesta susține că nu e „normal la cap, decent sau de bun simț”  să ne dăm cu părerea despre deciziile pe care le ia un un om viața lui.

În finalul postării, Cabral are și un sfat formidabil de viață pe care l-a învățat de la famila lui: cu cât pierzi mai mult timp bârfindu-i pe alții, cu atât ai mai puțin timp să te gândești la tine.  

Vezi și: Mircea Badea, reacție fabuloasă după ce Delia a anunțat că nu vrea să aibă copii

Reacția lui Cabral în „scandalul” Delia! „Ar fi bine de tot să ne respectăm mai mult”

Cabral
Cabral

D. nu vrea să aducă pe lumea asta copii. Eu am trei. Copii, zic. Am vreun drept, am cel mai mic drept să comentez alegerea Deliei? Am cel mai mic motiv să deschid gura pe tema alegerilor ei?

Aș mai avea vreo urmă de bun-simț dacă m-ar lua gura pe dinainte să-i comentez unui om, oricărui om, alegerile pe care și le ia? Nu. Pentru că sunt alegerile lui și dacă cineva începe să elucubreze pe marginea lor... ei bine, nu face altceva decât să-și arate micimea.

Probabil e interesant să ne dăm cu părerea despre alegerile de viață ale altor suflete. Dar interesant nu e neapărat normal la cap, decent sau de bun simț. Ar fi bine, mai ales pentru noi înșine, să ne judecăm unii pe ceilalți mai puțin... spre deloc.

Și ar fi bine de tot să ne respectăm mai mult. Să ne respectăm între noi și să ne respectăm alegerile. Am învățat încă de mic, din familia mea de zdrăngăniți: cu cât pierzi mai mult timp bârfindu-i pe alții, cu atât mai puțin timp ai să te gândești la tine”, a scris Cabral pe Facebook.

Vezi și: Cabral a dat-o de gol pe soția lui. Ce face Andreea Ibacka, chiar și după 15 ani de relație

Ce declarații a făcut Delia? „Dar nu stau eu așa bine fără stres?”

Delia
Delia

Toată această furtună în mediul online, dar și în presă, a pornit după ce Delia și-a expus motivele pentru care nu dorește un copil. În vârstă de 40 de ani, celebra cântăreață a atras multe controverse prin afirmațiile ei.

De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a precizat Delia.  

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!”, a mai menționat îndrăgita artistă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net