Cabral a dat-o de gol pe soția lui. Ce face Andreea Ibacka, chiar și după 15 ani de relație

Ultima actualizare:

Ce se mai poate spune despre Cabral și Andreea Ibacka? Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 15 ani. Chiar dacă sunt de o viață împreună, prezentatorul TV și soția lui conținuă să aibă gesturi care i-ar surprinde până și pe tinerii îndrăgostiți. O dovadă o reprezintă cea mai recentă afirmație făcută de vedeta de la Pro TV.

cabral andreea ibacka botez fetita jpeg

Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, iar împreună au doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un fiu, Tiago. Timpul a trecut lin peste îndrăgitul prezentator și frumoasa actriță. 

Vezi și: EXCLUSIV Cabral, speriat de «târâtoare şi crocobauri» în jungla dominicană

De ziua lui, carismaticul Cabral a dat din casă un detaliu spumos. Acesta a dezvăluit un gest inedit pe care-l face Andreea Ibacka de fiecare dată când soțul ei trece pe lângă ea.

Am colegă de apartament care - după 15 ani împreună - tot mă ciupește de cur când trec pe lângă ea. Și reciproc, negreșit”, a scris Cabral pe Facebook, în ziua în care a împlinit 

Citește și: Cabral își ia toată familia cu el în junglă, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

Cabral, mesaj superb la 45 de ani

În stilul său caracteristic, cu umor fin și autoironie, Cabral a scris un mesaj foarte simpatic cu ocazia zilei de naștere. Pe 4 octombrie, prezentatorul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a împlinit 45 de ani. Aflat departe de familie, la filmări în Republica Dominicană, Cabral a aruncat câteva gânduri pe Facebook.

Citește și: De ce s-a apucat de băut Cabral în Republica Dominicană. „Stau ditamai animalul cu moacă de milog...”

„Făcut băiatul 45. N-am învățat mare lucru, dar m-am prins de niște chestii...N-am ajuns miliardar, dar am strâns prieteni mișto... care valorează miliarde.

Am înțeles că nu trebuie să mă compar decât cu mine, cel de ieri. M-am acceptat așa cum sunt, mișto dar imperfect. Am trei copii care mă fac mai fericit decât lumea. Am colegă de apartament care - după 15 ani împreună - tot mă ciupește de cur când trec pe lângă ea. Și reciproc, negreșit.

Și am un trup scluptat. Cu generozitate, că doar că nu m-am zgârcit la material... Cât despre creier... după cum se poate observa la liber... n-are mamaia, că v-ar da.Vă trimit de-aci niște gânduri bune și apusul de azi”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net