Iubitul Elenei Udrea, dezvăluiri rare despre drama prin care trece alături de fiica sa: «Ușor nu este»

Ultima actualizare:

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani, după gratii, în dosarul Gala Bute și cel mai dificil aspect e acela că nu își poate vedea fiica. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a dezvăluit pentru prima dată, drama prin care trece în ceea ce o privește pe fetița sa cu fosta ministră, căreia trebuie să-i ascundă motivul pentru care mama sa nu îi este alături. 

Iubitul Elenei Udrea, dezvăluiri rare despre drama prin care trece alături de fiica sa
Iubitul Elenei Udrea, dezvăluiri rare despre drama prin care trece alături de fiica sa

Elena Udrea se află în prezent la penitenciarul Târgșor, unde ispășește o pedeapsă de șase ani, pentru dosarul Gala Bute. Fostei ministre a Turismului îi lipsește cel mai mult fiica ei, Eva Maria, în vârstă de patru ani, pe care o îngrijește tatăl ei, Adrian Alexandrov. 

Citește și: Decizie de ultimă oră a magistraților! Elena Udrea și-a jucat «As-ul din mânecă»

Partenerul fostului ministru al Dezvoltării și Turismului a vorbit pentru prima dată despre cât de dificil este să o crească singur pe micuța copilă, dar mai ales să-i explice de ce mama ei nu poate fi lângă ea.

Adrian Alexandrov a mărturisit cu emoție că o duce pe Eva Maria să-și viziteze mama în fiecare săptămână și îi spune că cea care i-a dat viață se află momentan la birou și va lipsi o vreme de acasă. Totuși partenerul Elenei Udrea este conștient că în curând va trebui să-i spună fiicei sale crudul adevăr despre soarta mamei sale, întrucât nu-i mai poate ascunde pentru mult timp realitatea. 

Nu rata nici: Elena Udrea, în spatele gratiilor, de ziua fiicei sale. Iubitul Adrian Alexandrov a scris un mesaj duios

”Nu este ușor, dar mă descurc bine. Mă repet, ușor nu este, pentru că mama este mamă pentru un copil. Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea.

Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor… Nu poți să o ții cu povestea asta că mama este la muncă, dacă, doamne ferește, se întâmplă să rămână acolo Elena să își facă toată pedeapsa! Nu poți să îi mai ascunzi mult timp. Plus că ea, la anul, face 5 ani și deja nu poți să îi mai ascunzi lucruri. Așa, pentru câteva luni, este normal ca un părinte să plece o lună sau două la muncă”, a explicat Adrian Alexandrov, pentru FANATIK.

Vezi și: Elena Udrea se întoarce la București! Când și de ce va fi scoasă din penitenciar

«Nu mai poți să îi ascunzi lucruri»

Adrian Alexandrov a dezvăluit și strategia pe care o aplică de fiecare dată când merge cu cu fiica sa, Eva Maria, să o viziteze pe Elena Udrea în închisoare, astfel încât copila să nu-și dea seama ce se întâmplă de fapt cu mama sa. 

Da, mergem săptămânal. Printăm hârtii acasă, iau 2-3 cărți cu mine… Are treabă, are de muncit, are de făcut lucruri. Și ea se bucură. Este în filmul acesta, când mama are treabă trebuie să îi printăm hârtii. Ce să facem? Nu poți să nu îi spui. Nu cred că la grădiniță vorbesc încă despre asta, dar înțelege ea. Nu mai poți să îi ascunzi lucruri”, a mai precizat partenerul Elenei Udrea.

Recent, ultima speranță a Elenei Udrea de a fi eliberată din închisoare a fost spulberată, după ce magistrații au respins, vineri 23 septembrie, excepția de constituționalitate formulată fosta consilieră a lui Traian Băsescu, precum și a apelurilor împotriva deciziei penale pronunțată în Completul de 5 judecători.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net